Klar for Top Gear-stunts

"Top Gear"-programlederen er endelig tilbake der han hører hjemme.

TILBAKE: Det var en strålende Richard som i går kveld entret tv-studio - for første gang siden september! Foto: AP/Scanpix
TILBAKE: Det var en strålende Richard som i går kveld entret tv-studio - for første gang siden september! Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: - Den eneste forskjellen på meg før og etter krasjet, er at jeg liker selleri nå.


Dette kunne en smilende "Top Gear"-programleder Richard Hammond i går fortelle millioner av fans da han gjorde comeback på tv-kanalen BBC 2.


Han gjorde det klart at han absolutt ikke har blitt noen "grønnsak" etter ulykken som sjokkerte en hel verden.


LES MER: Richard krasjet i 480 km/t!


Med konfetti blåsende rundt seg, entret han søndag kveld tv-studio på pompøst vis sammen med med-programlederen Jeremy Clarkson.


Humoristiske Clarkson så selvsagt sitt snitt til å tøyse litt med Hammonds, som på utrolig vis har blitt helt frisk etter hjerneskaden han pådro seg etter ulykken!

LES OGSÅ: Richards tilbake bak rattet


Clarkson tilbød blant annet Hammond tørkepapir, "sånn i tilfelle du begynner å sikle"!


Men samtidig som den tapre bilentusiasten lykkelig gjorde comeback, kritiserte eieren av ulykkesbilen, Colin Fallows ham på direktesendt tv for å ha ignorert sikkerhetsinstruksjonene han fikk i forkant av kjøreturen.


Han mener at det ikke ville skjedd noen ulykke hvis Hammond hadde utløst bremsefallskjermen da han skulle, en påstand som provoserte svært mange seere!


- Det er helt opplagt at Richard ikke gjorde noe galt, forteller en kilde til The Sun.


- Jeg har 10.000 hestekrefter her - eller trolig den største ulykken du har sett i ditt liv, spøkte Hammonds for kameraene like før han satte seg inn i bilen i september.


Ifølge avisa kommer Fallows selskap, Primetime Landspeed Engineering trolig til å bli saksøkt for ulykken.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer