Klar for ski-VM

Kreftopererte Wenche Myhre har fått lov av legen å opptre under ski-VM.

OPERERT: Wenche Myhre ble i sommer operert for en mindre kreftsvulst i brystet ved Radiumhospitalet. Foto: Stella Pictures
OPERERT: Wenche Myhre ble i sommer operert for en mindre kreftsvulst i brystet ved Radiumhospitalet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det var i juli i fjor at den folkekjære artisten og sangerinnen Wenche Myhre (63) fikk den tunge beskjeden om at hun hadde fått brystkreft med spredning til lymfesystemet.

63-åringen måtte opereres, og har i ettertid innrømmet at kreftbeskjeden var et stort sjokk for henne. Nå er Myhre imidlertid klar for sin første opptreden etter kreftsykdommen, skriver VG.

Førstkommende onsdag synger hun den klassiske VM-slageren «Vinter og sne» under det store åpningsshowet til VM på Universitetsplassen i Oslo. Artisten spilte inn klassikeren første gang under ski-VM i Oslo i 1966.

Ifølge VG skal Myhre sist torsdag ha gått i platestudio og spilt inn en nye versjon av sangen sammen med Kringkastingsorkesteret.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - En av de verste beskjedene man kan få