- Klar for «Skal vi danse»

Nå blir det glitter og glamour for Paralympics-vinneren.

KLAR FOR «SKAL VI DANSE»: Cato Zahl Pedersen skal ha takket ja til å være med i TV2s «Skal vi danse», skriver Se og Hør. Foto: SCANPIX
KLAR FOR «SKAL VI DANSE»: Cato Zahl Pedersen skal ha takket ja til å være med i TV2s «Skal vi danse», skriver Se og Hør. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Cato Zahl Pedersen (51) kom på en tredjeplass i kjendisversjonen av «71 grader nord». Men til høsten blir det nye utfordringer for Paralympics-vinneren.

Cato har takket ja til å være med i årets versjon av «Skal vi danse», melder Se og Hør Weekend. Også Aylar Lie (25) og Vibeke Klemetsen (34) skal ha takket ja, skriver bladet.

TV 2 har allerede de fleste kjendisene klare, men deltagerne har fått munnkurv. Se og Hør bringer også en lengre liste over aktuelle kandidater og deltakere som allerede har takket nei.

Presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge kan naturligvis ikke røpe navn, men bekrefter listen over høstens deltagere allerede er komplett.

- Som tidligere år er vi veldig fornøyd med deltagerlisten. Det er ikke tomt for kjendiser i dette landet, og vi føler at vi har funnet dem vi ønsker å ha med - og som vi tror vil favne bredt. Men offentliggjøringen vil ikke finne sted før i begynnelsen av august, fortalte TV 2-medarbeideren til Seher.no forrige uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV2 med ny vri i «Skal vi danse»