«Drømmehytta»:

Klar for nytt tv-program

Sophie Elise Isachsen er blant deltakerne til det nye TV 2-programmet «Drømmehytta».

DELTAKER: Influenser og forfatter Sophie Elise Isachsen er blant kjendisene vi får se i det nye programmet «Drømmehytta» på TV 2. Foto: Morten Eik / Se og Hør
DELTAKER: Influenser og forfatter Sophie Elise Isachsen er blant kjendisene vi får se i det nye programmet «Drømmehytta» på TV 2. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Grunnet coronapandemien, som nå har fått følger verden over, har en rekke tv-programmer og innspillinger blitt utsatt den siste tiden. Det er blant annet flere serier som ikke får spilt inn sine planlagte sesonger, som følge av rådene og tiltakene som er satt til verks for å hindre spredningen.

Det har tidligere blitt kjent at TV 2-programmet «Sommerhytta» ble spilt inn allerede i høst. Programmet, der deltakerne kan vinne sin egen hytte, skulle etter planen ha hatt premiere allerede i mars, men den kommende sesongen ble utsatt til høsten. Det meldte kanalen selv.

- Flere av programmene som er i opptak for TV 2 påvirkes i ulik grad av coronasituasjonen. For at vi skal kunne være trygge på at vi har godt norsk innhold på lengre sikt, gjør vi ulike endringer i sendeskjemaet i vår, sa programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 i en kommentar til kanalens nettsted.

VIRALHIT: «Komikerfrue» Marna Haugen vekker oppsikt, også i utlandet. Video: Instagram / @komikerfrue Vis mer

Nytt program

Nå melder imidlertid kanalen at de vil erstatte «Sommerhytta» med et nytt, lignende konsept. Denne våren vil de nemlig sende «Drømmehytta», som involverer en rekke norske kjendiser som vil bidra til hytteoppussing i Ytre Enebakk.

Blant deltakerne finner vi influenser Sophie Elise Isachsen (25), som tidligere har vært å se i «Sophie Elises verden» og «Skal vi danse». Hun skal danne oppussingsduo sammen med venninnen Fetisha Williams (24).

Seerne kan også glede seg til duoer som Erlend Elias Bragstad (37) og lillebror Erik Anders Sæter (23), samt tidligere politiker Per Sandberg (60) og samboeren Bahareh Letnes (30), som senest var å se sammen på «Skal vi danse».

BRØDRE: Erlend Elias Bragstad og Erik Anders Sæter blir å se i det nye programmet. Foto: Espen Solli
BRØDRE: Erlend Elias Bragstad og Erik Anders Sæter blir å se i det nye programmet. Foto: Espen Solli Vis mer
SAMBOERE: Per Sandberg og Bahareh Letnes blir nok en gang å se sammen på tv-skjermen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMBOERE: Per Sandberg og Bahareh Letnes blir nok en gang å se sammen på tv-skjermen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

De resterende parene er: Tommy Sharif (43) og Runar Søgaard (52), Siri Kristiansen (41) og Markus Bailey (27), Svein Østvik (58) og Martine Lunde (24), Trine Lise Olsen (44) og Jorun Stiansen (36), Jannecke Weeden (43) og Espen Thoresen (61), Anniken «Annijor» Jørgensen (23) og Joakim Kleven (27) og til sist Mia Gundersen (58) og Vidar Villa (30).

FARMEN: Mia Gundersen og Vidar Villa var senest å se på Farmen sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FARMEN: Mia Gundersen og Vidar Villa var senest å se på Farmen sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Hver uke vil ekspertene få hjelp av en ny kjendisduo som vil konkurrere mot hverandre ved å lage interiørgjenstander til ulike prosjekter, og de vil bli bedømt av blomster- og hageekspert Finn Schjøll, interiørdesigner Aina Sollie Steen og snekker Lars Fossum.

EKSEPERTER: Det er disse ekspertene som skal bedømme deltakernes innsats og resultater. Foto: NTB Scanpix
EKSEPERTER: Det er disse ekspertene som skal bedømme deltakernes innsats og resultater. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret som stikker av med seieren får ifølge TV 2 muligheten til å donere 50 000 kroner til et veldedig formål.

LES OGSÅ: Rammes av corona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer