FIN GJENG: Elleve deltagere skal sloss om pokalen i årets «Mesternes mester».
FIN GJENG: Elleve deltagere skal sloss om pokalen i årets «Mesternes mester». Vis mer

Klar for nye rørende øyeblikk

«Mesternes mester» er tilbake - med et cast som nesten matcher den fantastiske førstesesongen.

Publisert
LØRDAG VAR DET premiere på tredje sesong av seerfavoritten «Mesternes mester» på NRK1.

FØRSTE SESONG, med blant andre Ove og Berit Aunli, var en liten tv-revolusjon, med en fantastisk menneskelig varme hos deltagerne. Forrige sesong fulgte i grunnen bare greit nok opp i så måte.

FOR «MESTERNES mester» handler vel så mye om menneskelighet, nye vennskap, lojalitet, hjelpsomhet og rørende farvel, som det handler om konkurransene de elleve deltagerne skal igjennom.

DERFOR ER CASTET helt avgjørende. Det var for svakt i fjor, men årets virker lovende: Lene Jenssen (svømming), Trine Haltvik (håndball), Jorunn Horgen (brettseiling), Liv Grete Poirée (skiskyting), Siren Sundby (seiling), Kay Arne Stenshjemmet (skøyter), Frode Rønning (skøyter), Finn Chr. Jagge (alpint), Halvard Hanevold (skiskyting), Frode Estil (langrenn) og Ailo Mikkelsen Gaup (motorcross).

DENNE ANMELDEREN
holder en knapp på Frode Rønning og en til på Trine Haltvik. De er fine, varme mennesker. De kan røre oss. Liv Grete Poirée, Halvard Hanevold og Kay Arne Stenshjemmet har også potensiale.

«MESTERNES MESTER» er fornøyelig tv. Det er det til tross for Dag Erik Pedersens haltende programledelse, og til tross for denne underlige kommentatorbua programmet opererer med når det er konkurranser, med Thomas Alsgaard som ekspertkommentator.

FOR DET ER IKKE til å komme fra at vi er mer en grundig lei av Dag Erik Pedersen etter VM i skiskyting og Thomas Alsgaard etter VM på Ski.

DET ER LIKEVEL IKKE NOK til å hindre at årets «Mesternes mester» ganske sikkert vil bli en av tv-vårens aller største seermagneter. Det er heller ikke nok til å hevde at suksessen ikke er velfortjent.

«Mesternes mester» ser du på NRK1 lørdager klokken 1955. Se Seher.nos TV-guide her!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er dette årets TV-øyeblikk?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer