Klar for ny «Reisen til julestjernen»

- Det er store kontraster til det jeg har gjort før.

POPULÆR: Filmen "Reisen til julestjernen" fra 1976 med Hanne Krogh i hovedrollen, er en populær juletradisjon for mange TV-seere.
POPULÆR: Filmen "Reisen til julestjernen" fra 1976 med Hanne Krogh i hovedrollen, er en populær juletradisjon for mange TV-seere. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 36 år etter at en av Norges mest folkekjære filmer, «Reisen til julestjernen» hadde premiere med Hanne Krogh i hovedrollen, vil det etter nyttår bli startet opptak til en nyinnspilling.

Hovedrollen som Sonja spilles ifølge VG av 12-åringen Vilde Zeiner, mens Agnes Kittelsen (31) - kjent blant annet fra TV-serien «Dag» og filmen «Max Manus» får rollen som heks.

- Det er store kontraster til det jeg har gjort før, og som skuespiller er det selvsagt veldig gøy.

– Jeg har prøvd å ta bevisste valg rundt det å gjøre ulike ting, og dette blir et landskap jeg aldri har vært i, forteller Kittelsen til avisen.

Mens mange av opptakene ble gjort på Akershus slott i Oslo, vil store deler av den nye innspillingen foregå utenfor den tsjekkiske byen Brno.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det føles som om julens konge er død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer