Klar for ny «Reisen til julestjernen»

- Det er store kontraster til det jeg har gjort før.

POPULÆR: Filmen "Reisen til julestjernen" fra 1976 med Hanne Krogh i hovedrollen, er en populær juletradisjon for mange TV-seere.
POPULÆR: Filmen "Reisen til julestjernen" fra 1976 med Hanne Krogh i hovedrollen, er en populær juletradisjon for mange TV-seere. Vis mer
SEHER.NO: 36 år etter at en av Norges mest folkekjære filmer, «Reisen til julestjernen» hadde premiere med Hanne Krogh i hovedrollen, vil det etter nyttår bli startet opptak til en nyinnspilling.

Hovedrollen som Sonja spilles ifølge VG av 12-åringen Vilde Zeiner, mens Agnes Kittelsen (31) - kjent blant annet fra TV-serien «Dag» og filmen «Max Manus» får rollen som heks.

- Det er store kontraster til det jeg har gjort før, og som skuespiller er det selvsagt veldig gøy.

– Jeg har prøvd å ta bevisste valg rundt det å gjøre ulike ting, og dette blir et landskap jeg aldri har vært i, forteller Kittelsen til avisen.

Mens mange av opptakene ble gjort på Akershus slott i Oslo, vil store deler av den nye innspillingen foregå utenfor den tsjekkiske byen Brno.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det føles som om julens konge er død