SUKSESS: Skuespillerne i 90-talls serien "Melrose Place", ble verdensberømte. Nå planlegger TV-kanalen CW en oppfølger. Foto: TV 2
SUKSESS: Skuespillerne i 90-talls serien "Melrose Place", ble verdensberømte. Nå planlegger TV-kanalen CW en oppfølger. Foto: TV 2Vis mer

Klar for ny "Melrose Place"

Blir Ashlee Simpson den nye "Alison"?

SEHER.NO: Etter å at "Beverly Hills"-avleggeren "90210" i fjor gjorde suksess på amerikanske TV-skjermer, ser det nå ut til at også 90-talls suksessen "Melrose Place" får en oppdatering.

Ifølge flere amerikanske medier vil den foreløpige navnløse serien ha premiere til høsten, og i likhet med originalen handle om en gruppe unge amerikanere som flytter inn i samme boligområde i Los Angeles.

Foreløpig er det ikke kjent om Courtney Thorne-Smith (41), Heather Locklear (47) eller noen av de andre 90-talls ikonene vil gjøre comeback i den nye serien, men en som nå ser ut til å ha fått grønt lys, er popstjernen Ashlee Simpson (24).

Ifølge People skal den nybakte mammaen spile Violet Foster, en småbyjente, som prøver lykken i Los Angeles og " skjuler sin manipulerende side bak en sjarmerende maske av uskyldighet".

Nå spør mange "Melrose Place"-fans seg om Ashlees rolle rett og slett er en kopi av "Alison" fra originalserien - som ble spilt av Courtney Thorne-Smith.

Ashlee Simpson debuterte som skuespiller for sju år siden i TV-serien "7th Heaven". Nylig spilte hun også en gjesterolle i "CSI: NY" sammen med ektemannen Pete Wentz.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Dette gjør "Melrose Place"-stjernene i dag.