<strong>SUKSESS:</strong> Steven van Zandt har gjort stor suksess med sin rolle som den tidligere mafiosoen Frank Tagliano i NRK-serien «Lilyhammer». Foto: NRK
SUKSESS: Steven van Zandt har gjort stor suksess med sin rolle som den tidligere mafiosoen Frank Tagliano i NRK-serien «Lilyhammer». Foto: NRK Vis mer

Klar for ny «Lilyhammer»

Steven van Zandt sier ja til comeback på NRK.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fans av NRK-serien «Lilyhammer» kan glede seg til mer drama etter at hovedrolleinnehaver Steven van Zandt har sagt ja til å bli med i en oppfølger.

Til VG sier van Zandt at han på grunn av hans turnévirksomhet med rockeartisten Bruce Springsteen ikke kan være klar for å gjenta rollen som Frank Tagliano før neste år.

Dermed vil en ny «Lilyhammer»-serie neppe få premiere før 2014.

-  Viprøver å finne ut av det nå, når det kan passe inn i kalenderen. I USA jobber vi i svære langtidsperspektiv og allerede et par måneder inn i filmingen av «Lilyhammer» antydet jeg at Springsteen hvert øyeblikk kunne ringe meg fordi han ville ut på turné. Og det skjedde jo.

- Så jeg sa til NRK at selv om det kanskje er naturlig med en oppfølger allerede året etter, må det bli mer enn ett år frem til «Lilyhammer 2». Vi prøver iallfall å få det til, sier van Zandt – alias Little Steven – til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer