FAR OG SØNN: I Indiana Jones og krystallhodeskallens rike ble det avslørt at Shia LaBeoufs rollefigur Mutt Williams var arkeologens sønn. Blir han hovedperson i den nye filmen? Foto: Filmweb
FAR OG SØNN: I Indiana Jones og krystallhodeskallens rike ble det avslørt at Shia LaBeoufs rollefigur Mutt Williams var arkeologens sønn. Blir han hovedperson i den nye filmen? Foto: FilmwebVis mer

Klar for ny Indy-film

- Det er helt vilt, men flott, sier Harrison Ford.

SEHER.NO: Mange trodde "Indana Jones og krystallhodeskallens rike" ville bli 66 år gamle Harrison Fords siste eventyr med hatt og pisk, men nå forbereder skuespiller-veteranen seg på en ny film.

Nylig bekreftet Ford ifølge nettstedet Femalefirst at George Lucas og de andre produsentene allerede er i gang med å forberede manuset til film nummer fem om den populære arkeologen.

- Det er helt vilt, men flott. George er i tenkemodus akkurat nå, sier Harrison til LA Times, men røpet ikke noe om hvor stor rolle han eventuelt vil spille i den nye filmen.

Han synes ikke det er rart at det nå kommer flere Indy-filmer.

- Siden den forrige gjorde det så bra, og var en positiv erfaring, er det ikke så rart at noen vil gjøre en ny.

Ford avviser imidlertid spekulasjonene om at han kommer til å låne ut stemmen sin til en animert utgave av sitt alter ego.

- Jeg ville hate å se ham redusert i forhold til hva vi har gjort i de tidligere filmene.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Hva har de gjort med Indiana Jones?