UNDERHOLDER NORGE: Henriette Steenstrup (36) har gjort mye rart i TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen». Her er hun sammen med kollegene John Brungot og Else Kaas Furuseth. Foto: Stella Pictures
UNDERHOLDER NORGE: Henriette Steenstrup (36) har gjort mye rart i TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen». Her er hun sammen med kollegene John Brungot og Else Kaas Furuseth. Foto: Stella Pictures Vis mer

Klar for mer «En god nummer to»

- Det er ikke utelukket, forteller skuespillerinnen til Seher.no.

Publisert
SEHER.NO: Skuespillerinnen Henriette Steenstrup (36) hadde i 2009 suksess med TV2-serien «En god nummer to», og komikeren utelukker ikke at det kommer en sesong to.

- Jeg vet ikke ennå, men jeg håper det! Jeg driver og pusler med en del, så det er ikke utelukket, sier hun til Seher.no.

Hun innrømmer at det er vanskelig å legge fra seg rollefiguren Helen Stangeland.

- «En god nummer to» var veldig spesielt for meg siden det var min idé og den ble gjennomført, så det var kjempegøy. Helen Stangeland er jo en karakter jeg ikke ble helt ferdig med, og jeg tror jo hun kunne havnet i en del andre situasjoner.


36-åringen er kjent for sine mange morsomme påfunn, og i komishowet «Torsdag kveld fra Nydalen» har hun blant annet stilt opp splitter naken. Og hun innrømmer til Seher.no at hun har vanskelig for å forklare til datteren Ebba (3) hva hun driver med på jobb.

- Datteren min får ikke se «Torsdag kveld fra Nydalen», det er for sent på kvelden! Men jeg tror ikke hun skjønner hva jeg driver med. Hun tror jeg driver med sirkusteater. Det er det hun kaller det. Men det er ikke så dårlig beskrivelse egentlig, selv om det er veldig lite akrobatikk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg gjorde ungene sjuke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer