«Maskorama»:

Klar for «Maskorama»-duett

Flere seere føler seg skråsikre på at Ulrikke Brandstorp gjemmer seg bak «Trollet». Nå dukker hun imidlertid opp på scenen - uten kostyme.

DUETT: I kveld skal Ulrikke Brandstorp synge duett med «Vikingen». Foto: Thomas Andersen / TV 2
DUETT: I kveld skal Ulrikke Brandstorp synge duett med «Vikingen». Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under forrige helgs «Maskorama» sang deltakerne to låter hver. Det skal de også gjøre i kveld, men ikke alene.

Nå skal nemlig «Ravnen», «Vikingen», «Trollet» og «Elgen» synge duetter, og flere kjente norske artister dukker opp på scenen sammen med de maskerte deltakerne, ifølge NRK.

Alle kveldens gjesteartister er tidligere «Stjernekamp»-deltakere.

Det som kanskje kommer som en stor overraskelse er at Ulrikke Brandstorp, som store deler av befolkningen føler seg skråsikre på at gjemmer seg bak «Trollet», er en av kveldens duettpartnere.

SPENT: Silje Nordnes er aktuell som er programleder i NRKs nyeste tilskudd til lørdagsunderholdning, «Maskorama». Vis mer

Spennende

Det var i 2018 at Ulrikke Brandstorp kom på andreplass i «Stjernekamp». To år senere vant hun Melodi Grand Prix.

På sosiale medier har det de siste ukene florert av rykter og spekulasjoner om at Brandstorp gjemmer seg bak masken til «Trollet». Også detektiv Marion Ravn føler seg skråsikker.

Nå skal hun imidlertid stå på scenen sammen med «Vikingen» - til stor forvirring. Sammen skal de synge låta «Urettferdig» av Hkeem og Unge Ferrari.

- Jeg har jo visst at jeg skulle synge duett en liten stund, så da har det vært ekstra spesielt når folk har spurt om jeg er «Trollet» og jeg ikke har kunnet fortelle noe, sier hun til NRK.

Videre forteller hun at det blir spennende å synge duett på «Maskorama», men at det også blir rart.

- Jeg har sunget mange duetter før, men aldri uten å vite hvem duettpartneren er. Jeg kan så vidt skimte noen øyne inni kostymet, så jeg borer meg fast i dem og prøver å få noe kontakt, sier Brandstorp.

BLE OVERRASKET: Dommerne klarte ikke å gjette hvem som skjulte seg i «puddelen» under «Maskorama» på NRK 1 lørdag kveld. Video: NRK Vis mer

- Kjempegøy

«Trollet», som mange mener gjemmer Ulrikkes identitet, skal synge duett med sanger og skuespiller Espen Grjotheim, som deltok i «Stjernekamp» i 2013.

Sammen skal de synge «The Prayer» av Andrea Bocelli og Celine Dion.

«Elgen» skal synge duett med Raylee, som for de fleste ble kjent gjennom sangprogrammet i 2014. Også hun deltok i Melodi Grand Prix. De skal synge «Burning Down the House» av Talking Heads.

- Dette er kjempegøy! Jeg er spent og lurer på om jeg kommer til å stå på scenen og bare tenke på hvem det er jeg synger med. Jeg må innrømmet at jeg er en smule starstruck. Elgen har jo faktisk blitt kjendis, sier hun til NRK.

«Ravnen» skal synge med komponist, musiker og sanger Knut Anders Sørum, som vant Stjernekamp i 2016. Han representerte Norge i Eurovision Song Contest i 2004 med låta «High».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer