Klar for kveldens stjernefest

I kveld leder Anne Lindmo årets største direkteshow på TV - med god hjelp fra sin egen ektemann.

FESTENS DRONNING: Anne Lindmo har fått æren av å lede Spellemannsprisen 2012. - Det blir ikke mange skift. Den kvelden handler ikke om mine kjoler, men feiringen av den norske musikken. , sier hun til Seher.no.  Foto: Stella Pictures
FESTENS DRONNING: Anne Lindmo har fått æren av å lede Spellemannsprisen 2012. - Det blir ikke mange skift. Den kvelden handler ikke om mine kjoler, men feiringen av den norske musikken. , sier hun til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Klokken 19.55 er det duket for festkveld på Folketeateret i Oslo.

På scenen står Kringkastningsorkesteret sammen med Gabrille, Jan Eggum og Erik og Kriss, mens Programleder Anne Lindmo (41) skal lede oss gjennom norsk musikkbransjes gjeveste prisutdeling.

Likevel er nervene under stålkontroll.

- Jeg har vært gjennom det heftigste og gjort unna all skjelvingen. Nå er det bare å gjennomføre. Vi har kontroll, det er nok verre for alle de nominerte, sier Anne til VG.

Anne kan med rette være rolig, for i kulissene står nemlig hennes egen ektemann, Hasse Lindmo (39), som ansvarlig produsent av showet.


Paret møttes gjennom jobben i 1994. - Hasse ringte meg og spurte om jeg kunne gjøre en direktereportasje fra Olje- og energidepartementet. Rett og slett. Resten er historie, forteller paret som siden den gang har rukket å få to sønner.

I likhet med kona er også Hasse sikker på at kveldens program kommer til å gå på skinner.

- Det er godt å vite at det er Annes som skal stå på scenen, sier han til avisa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Det blir ikke mange skift

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer