Klar for «Homsepatruljen»

Tidligere MGP-general Per Sundnes skal forbedre hetro menn på TV3.

HJELPER HETRO MENN: Per Sundnes vil sammen med fire andre hjelpe heterofile menn i TV3s nysatsing «Homsepatruljen». Foto: Stella Pictures
HJELPER HETRO MENN: Per Sundnes vil sammen med fire andre hjelpe heterofile menn i TV3s nysatsing «Homsepatruljen». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige måned ble det kjent at NRK-profil Per Sundnes har sagt opp i statskanalen til fordel for TV3.

Hittil har det vært ukjent hva han skal gjøre der, men i dag skriver VG at Sundnes blir en del av den nye «Homsepatruljen». I programmet får en hetro mann hjelp med blant annet klær, interiør og trening av fem homofile menn.

- Jeg gleder meg til å bli en del av de fabelaktige fem, og bare gled dere til å se resten av kameratene mine, sier Sundnes til VG.


De fire andre er foreløpig hemmelige og informasjonskonsulent i TV3 Line Vee Hanum sier til avisen at de holder på å sette sammen patruljen.

«Homsepatruljen» er basert på det amerikanske konseptet «Queer eye for the straight guy» som også har gått på TV3. Den norske versjonen gikk første gang i 2004 og 2005.

TV3 har en rekke nysatsinger denne våren. Blant annet har også Ivar «Ravi» Johansen, Line Verndal og Zahid Ali nye programmer på kanalen.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Føler meg ikke vraket  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer