<strong>MILLIARDÆR:</strong> Tom er en sikker kassasuksess, og er blitt styrtrik selv også... Foto: All Over Press
MILLIARDÆR: Tom er en sikker kassasuksess, og er blitt styrtrik selv også... Foto: All Over Press Vis mer

Klar for Guinness

Å gi hovedrollen til Tom Hanks er den beste oppskriften på en kassasuksess.

Publisert
Sist oppdatert
Million-mannen!

 

”Da Vinci-Koden” er ikke det eneste skuespiller Tom Hanks (49) har premiere på om dagen. Nå debuterer han også i Guinness Rekordbok.

 

Hanks, som blant annet kan skilte med to Oscar-statuetter på peishyllen, er nå også innehaver av tittelen ”skuespilleren med flest 100 millioner dollar-filmer på rad”. De syv siste filmene til Hanks har nemlig vist seg å være enorme kassasuksesser og har spilt inn over 100 millioner dollar på verdensbasis.

 

Totalt har 14 av Hanks’ filmer, deriblant ”Saving Private Ryan” og ”Forrest Gump”, brutt det magiske 100 millioner dollar-merket. Forrest Gump er hans største kassasuksess med 2,2 milliarder kroner innspilt på kino.


De syv som har skaffet ham rekorden er : The Green Mile (1999),  Cast Away (2000),  Road to Perdition (2002), Catch Me If You Can (2002), The Ladykillers (2004), The Terminal (2004) og The Polar Express (2004).


Alt tyder på at han kan legge Da Vinci koden inn som nummer åtte på rad i løpet av få uker!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer