SER GOSSIP GIRL: Ifølge The Mirror er fotballfruen en stor fan av ungdomsserien "Gossip Girl". Foto: All Over Press
SER GOSSIP GIRL: Ifølge The Mirror er fotballfruen en stor fan av ungdomsserien "Gossip Girl". Foto: All Over PressVis mer

Klar for "Gossip Girl"

- Hun er en stor fan av serien.

SEHER.NO: Hun er mest kjent for sin karriere i "Spice Girls" - samt sin status som moteikon - men nå har fotballfruen Victoria Beckham (35) også fått en gjesterolle i "Gossip Girl".

Ifølge den britiske tabliodavisen The Mirror skal Beckham ha blitt overtalt av hovedpersonen Blake Lively - som spiller Serena van der Woodsen i den populære ungsomsserien - til å medvirke i serien.

- Blake var til stede når Victoria presenterte sin nye kleskollekjson i New York forrige måned, sammen med seriens stylist, Eric Damen. Trioen begynte å snakke, og Victoria avslørte at hun er stor fan av serien. Blake klarte deretter å overbevise henne om å gjøre en gjesterolle i en episode og presenterte deretter idéen for produsentene, forteller en kilde til avisen.

Tidligere har stjerner som Hillary Duff (21) og supermodell Tyra Banks  medvirket i serien, og nylig ble det kjent at også poparitsten Lady Gaga (23) kommer til å dukke opp i nye episoder av serien.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767. 

LES OGSÅ: Er dette det nye "Gossip Girl" paret?