Klar for «Frustrerte fruer»

Brian Austin Green bytter ut kjæresten Megan Fox med Teri Hatcher & Co.

LAGER INTRIGER: Dette er det første bildet av «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green i den kommende sesongen av «Frustrerte fruer» Foto: ABC
LAGER INTRIGER: Dette er det første bildet av «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green i den kommende sesongen av «Frustrerte fruer» Foto: ABC Vis mer
Se den nye «Frustrerte fruer»-traileren nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
  Skuespilleren Brian Austin Green gjorde på 90-tallet suksess som David Silver i TV-serien «Beverly Hills 90210», men har de siste årene vært mest kjent som kjæresten og ektemannen til «Transformers»- stjernen Megan Fox (24).

Men nå ser det ut til at karrieren har fått et kraftig oppsving, etter at Brian har kapret en rolle i den kommende sesongen av hit-serien «Frustrerte fruer».

I en reklame for den kommende sesongen, som er lagt ut på nettstedet Youtube vises 37-åringen blant annet i en scene som den barske snekkeren Keith.

Ifølge nettsiden Acesshowbiz.com, blir Keith en kime til konflikt mellom Marcia Cross' rollefigur Bree Van de Kamp, og den nye fruen i Wisteria Lane, som spilles av Vanessa Williams.

- Min karakter ankommer Wisteria Lane, fordi hun har problemer i ekteskapet, sier Williams ifølge nettstedet.

Den nye sesongen har premiere i USA 26. september. Det er foreløpig ikke kjent når episodene blir å se på norske skjermer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Gir «Frustrerte fruer»-kollega full støtte