VIL FÅ BARN MENS DE ENDA KAN: Courtney Cox-Arquette og ektemannen David Arquette vil få barn mens de enda er unge nok. - Den biologiske klokken min tikker, forteller "Friends"-stjernen. Foto: AP
VIL FÅ BARN MENS DE ENDA KAN: Courtney Cox-Arquette og ektemannen David Arquette vil få barn mens de enda er unge nok. - Den biologiske klokken min tikker, forteller "Friends"-stjernen. Foto: APVis mer

Klar for flere barn

"Friends"-sjernens biologiske klokke tikker.

SEHER.NO: "Friends"-stjernen Courtney Cox-Arquette (45) avslører at hun og ektemannen David Arquette (38) - som har 4-åringe Coco fra før - nå er klar for for en familie forøkelse. Mens de enda kan.

- Vi prøver ikke enda, men vi setter i gang maskineriet. Jeg er klar for mitt andre barn nå kun fordi den biologiske klokken tikker, sier Courtney i følge Perez Hilton.

- Om jeg var 34 ville jeg ventet vertfall et år til. Jeg vil at Coco skal kunne hjelpe meg med det neste barnet. Ett barn er tøft. To barn er mest sannsynlig tøffere.

Skuespilleren er komfortabel med sin alder og kropp, og hadde ingen problemer med å kaste klærne i pilotepisoden for hennes nyeste TV-serie "Cougar Town". Hun spiller karakteren Jules Coss, som studere sin nakne kropp i et speil.

- Jeg er ikke "den unge lengre", og jeg er ikke den neste store. Dette lærer man seg å akseptere når man innser at man ikke er 20 lengre. Ikke at det er noe feil med det. Det er bare slik det er. Jeg er i 30årene, og det er ok. Det føles veldig befriende.

Courtney og David skal spille sammen i skrekkfilmen "Sream IV", som skal filmes neste år.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Derfor nekter hun å skille seg