Klar for drømmemøte

Tor Milde har hatt et nært forhold til Dolly Parton og hennes musikk i 35 år. I kveld får han møte henne for aller første gang.

DIGGER DOLLY: - Jeg beundrer henne og synes hun er flott, sier Tor Milde til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.no
DIGGER DOLLY: - Jeg beundrer henne og synes hun er flott, sier Tor Milde til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Musikkjournalist Tor Milde (54) har møtt flere kjendiser enn de fleste. Likevel er det én spesiell artist han fortsatt drømmer om en audiens hos...

I anlending Dolly Partons (61) konsert i Oslo Spektrum i kveld, ble den tidligere Idol-dommeren invitert til TV 2s "God Morgen Norge" for å snakke om sitt forhold til "Jolene"-sangerinnen og hennes musikk. Lite visste han om overraskelsen han hadde i vente.

- Jeg er kjempeoverrasket og utrolig glad, sier P4 Bandit-programlederen til Seher.no umiddelbart etter at han har fått servert nyheten om at TV 2 har ordnet ham et møte med Dolly før kveldens konsert.

Hva skal han spørre Dolly om og hvordan skal han unngå at møtet blir pinlig? Se hele  intervjuet med en lykkelig og begeistret Tor Milde her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer