Morten Ramm:

Klar for dansk tv-suksess

Flere norske ansikter blir å se i den nye sesongen av «Klovn».

SKUESPILLER: Morten Ramm har markert seg innenfor norsk underholdning. Neste år blir han å se i den danske tv-suksessen «Klovn».
Foto Anders Grønneberg
SKUESPILLER: Morten Ramm har markert seg innenfor norsk underholdning. Neste år blir han å se i den danske tv-suksessen «Klovn». Foto Anders Grønneberg Vis mer

(Se og Hør): Tidligere i år ble det kjent at «Aqua»-Lene, Lene Nystrøm (44) blir en del av den nye sesongen av den danske suksesserien, «Klovn».

Nå kan også den norske tv-profilen og komikeren Morten Ramm (39) avsløre at han blir å se i serien. Det hinter han nemlig om på sin Instagram-profil.

- Bare sitter og drikker te og spiser makroner, og later som om jeg skjønner alt de sier på dansk, skriver han under et bilde, trolig fra settet.

Til Se og Hør bekrefter Ramm nyheten.

- Jeg skal være med i en episode, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

Suksesserie

«Klovn» har gjort stor suksess med deres brutale humor siden serien startet opp i 2005.

Casper Christensen (49) og Frank Hvam (47), som står bak suksessen, spiller også de to hovedrollene i serien hvor de spiller seg selv i en mer ekstrem versjon.

I sesongene fram til 2009 var det Iben Hjejle (46) som spilte kona til Christensen. På den tiden var de også gift.

Nå er imidlertid Hjeile ute av produksjonen etter at paret skilte seg i 2003, og inn kommer et kjent norsk fjes. Aqua-stjerna Lene Nystrøm avslørte tidligere i år at hun er den neste kona til Christensen i serien.

- Vi har jo nettopp startet innspilling. Det er ikke særlig mye som gjør meg flau i denne sammenheng, men, ja, det kommer noen scener som er litt på kanten, men ikke flaut, sa Nystrøm til Dagbladet.

Saken fortsetter nedenfor.

RØD LØPER: Odd-Magnus Williamson og Morten Ramm sammen på den røde Amanda-løperen i Haugesund. Video: Sveinung Uddu Ystad / DBTV Vis mer Vis mer

Skal spille seg selv

Til tross for at Christensen er gift med Isabel Friis-Mikkelsen (31) i virkeligheten, skal Nystrøm spille seg selv i likhet med de andre.

DJ: Morten Ramm som en av sine mye omtalte karakterer, DJ Dan. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
DJ: Morten Ramm som en av sine mye omtalte karakterer, DJ Dan. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg spiller meg selv i «Klovn». Casper er altså nå gift med Lene Nystrøm. Men så klart i en litt mer ekstrem versjon. Men, ja, jeg kjenner meg i igjen i den veldig glade, gledesspredende, og full gass aktig jenta i Klovn, fortalte 44-åringen.

Selv om seerne ikke får se den nye sesongen før neste år, er innspillingen allerede godt i gang. Og til Dagbladet kunne Nystrøm avsløre at gjengen bak den suksessrike serien er færre enn man skulle tro.

- Vi er en ganske liten gjeng, og vi har det sykt morsomt på settet. Ikke mye lyssetting, og sminke og kostyme gjøres hjemmefra, avslørte hun.

LES OGSÅ: Gjenforent med ekskona etter den turbulente uken

FALT PLADASK: Lene Nystrøm, mentor i The Voice på TV2 og kjent fra popgruppa Aqua, falt bokstavelig talt pladask for en deltaker i talentprogrammet, da hun stormet scenen under en fremførelse og satte seg på scenekanten. Video: TV2. Vis mer Vis mer