Klar for bryllup og barn

Daniel Franck tok hintet og fridde til vakre Vibeke.

GIFTER SEG: Daniel og Vibeke er nå sammen igjen for tredje gang, og alle gode ting er jo som kjent tre... Foto: Tore Skaar, Se og Hør
GIFTER SEG: Daniel og Vibeke er nå sammen igjen for tredje gang, og alle gode ting er jo som kjent tre... Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Etter å ha kjent hverandre i 14 år og vært kjærester i nesten ti av dem, går det endelig mot bryllup for snowboardesset Daniel Franck og hans kjære Vibeke Klemetsen. Det skriver Se og Hør.


Franck og TV Norges vakre værdame har allerede datteren Sophie (7) sammen og bor fantastisk til på Snarøya utenfor Oslo. Nå som Daniel har fridd, kan det fort bli flere barn i parets drømmehjem.


LES MER: Daniel og Vibeke er sammen for tredje gang


- Jeg har lyst til å gifte meg før vi får flere barn, men vi får nå se. Jeg går og venter på at Daniel skal ta hintet. Jeg sier til ham at han må fri før noen andre gjør det, sa Vibeke nylig i et intervju med bladet Mamma.


Og Daniel tok hintet! Rett etter at bladet var i hyllene gikk han ned på kne...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer