Klar for bikini-TV

Kirstie stiller neste uke opp leddkledd i Oprah Winfreys studio.

MATGLAD: Skuespillerinnen har et nært forhold til mat. Nå satser hun heller på et sunt og godt forhold til det. Foto: All Over Press
MATGLAD: Skuespillerinnen har et nært forhold til mat. Nå satser hun heller på et sunt og godt forhold til det. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kirstie Alley har hatt store problemer med vekta de siste årene.

Et år etter at hun lovte talkshow-dronninga Oprah Winfrey at hun skulle stille opp i bikini på programmet hennes, Oprah Winfrey Show, holder hun løftet.

LES OGSÅ: Kirstie var for feit til å ha sex!

- Jeg tror at det vil være en god utfordring, sa Alley i november i fjor.

- Jeg vil bevise for meg selv, og kanskje andre kvinner på min alder, at vi har mange gode år foran oss, sa Kirstie til People i juni. - Kanskje de beste årene!

Men, hun innrømte også ovenfor bladet at det kom til å bli vanskelig. - På min alder, går det virkelig an å forvandle kroppen sin til en bikini-kropp uten hjelp av kirurgi? Det er jo et eksperiment i seg selv!

LES OGSÅ: Kirsties kilo raser av!

Cheers-skuespillerinnen sa også at hun ikke hadde gått med på sin egen utfordring hvis det ikke hadde vært for barna, True (14) og datteren Lillie (12).

- Barna mine er alltid i svømmebassenget eller sjøen, og de trygler om at jeg blir med dem ut i vannet, sier hun, og forteller om frykten for at fotografer i så fall ville tatt svært uflatterende bilder av henne.

SE HER: Kirstie ber John Travolta om slanke-hjelp.

- Faen heller, jeg kommer aldri til å se ut som Gisele. Kanskje jeg er nærmere Bridget Jones eller en av de modellene i Dove-reklamen. Det er helt ok, det er sunt og bra. Ingen operasjoner, ingen fettsuging og i hvert fall ingen tabletter.

I nettbloggen sin skriver hun at hun har jobbet svært hardt for å få tilbake fasongen før hun entrer Oprahs studiu.

- Jeg går turer i åsene bak huset mitt hver eneste morgen, gjerne en time om gangen. Desuten prøver jeg å løfte vekter, gjøre pilates eller yoga. Målet mitt er uansett å trene to ganger til dagen, fem ganger i uka, helt til showet.

Kirstie forklarer at de slitsomme kiloene snek seg på henne da hun tok et par dumme valg for et par år siden.

- Det dårligste valget jeg tok, var at jeg tenkte at hvis en mann elsker meg, så er det ikke på grunn av kroppen min. Han vil elske meg for den jeg er!

- Men når bestemte jeg meg for å være ei stor, feit jente, egentlig?!

Det er foreløpig ikke kjent når episoden vil bli sendt på TV3.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer