NAKENBILDER: Tidligere denne måneden ble en rekke nakenbilder av Rihanna lekket på nettet. Mange mente det var ekskjæresten Chris Brown som hadde lagt de ut.  Foto: AP
NAKENBILDER: Tidligere denne måneden ble en rekke nakenbilder av Rihanna lekket på nettet. Mange mente det var ekskjæresten Chris Brown som hadde lagt de ut. Foto: APVis mer

Klar for å ta hevn?

Rihanna truer med å lekke nakenbilder av Chris Brown...

SEHER.NO: Tidligere denne måneden var "Umbrella"-sangerinne Rihanna (21) nok en gang i medienes søkelys, da en rekke svært intime bilder av hennes ble lekket på nettet.

Syv bilder, som blant annet viser 21-åringen splitter naken på en seng, florerte plutselig online, og flere mente at det var eksen Chris Brown (20) som hadde lagt de ut i sinne etter voldsskandalen i vinter.

Brown på sin side nekter for at han har noe med bildene å gjøre.

- Dette er både en falsk og ærekrenkende beskyldning. Chris har ikke sluppet eller "lekket" bilder av Rihanna eller noen andre for den saks skyld, sier en representant for R'n'B-stjernen.

Nå skal imidlertid Rihanna være fast bestemt på å hevne seg på eksen, og truer blant annet med å publisere en rekke uflatterende nakenbilder av ham, skriver Popcrunch.com.

- Hun sier at hun skal lekke ut bilder av Chris. Hun har mange veldig uflatterende nakenbilder av ham som hun vil publisere. Rihanna sier at han kommer til å bli skikkelig flau, forteller en kilde nær popstjernen.

I tillegg skal Rihanna ha planer om å gå til pressen med flere pinlige historier om Chris' evner i sengen.

- Det var jo hun som lærte ham alt han kan. Hun skal ødelegge det sexy imaget hans, forteller kilden.

Tidligere denne uken ble det kjent at Rihanna skal vitne mot Brown i den neste høringen i rettssaken mot ham, som skal holdes neste måned.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Naken Rihanna på nettet!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.