Scott Disick:

- Klar for å gifte meg med deg

Det viser seg at Scott er gifteklar, men ikke med sin nyeste flørt.

GIFTEKLAR: I en fersk episode av «Keeping Up With the Kardashians» holder ikke Scott Disick igjen når det kommer til hva slags fremtid han ser for seg med ekskjæresten Kourtney Kardashian. Foto: Mediapunch /REX /NTB
GIFTEKLAR: I en fersk episode av «Keeping Up With the Kardashians» holder ikke Scott Disick igjen når det kommer til hva slags fremtid han ser for seg med ekskjæresten Kourtney Kardashian. Foto: Mediapunch /REX /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lett å henge med i svingene når det kommer til forholdet mellom Scott Disick (37) og Kourtney Kardashian (42), men i en ny episode av realityserien «Keeping Up With the Kardashians» blir det klart hvor førstnevnte står.

Paret har hatt en lang historie med opp- og nedturer, og flere av fansen har holdt fast ved håpet om at de én dag ønsker å gjenforenes. Nå kan det virke som at den dagen har kommet - i alle fall for en av partene.

I en ny episode av «Keeping Up With the Kardashians» forteller nemlig Scott om fremtidsplanene med sin tidligere kjæreste, ifølge People.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Ensidig

Paret, som har opprettholdt et vennskap til fordel for sine tre barn, Mason (11), Penelope (8) og Reign (6), har stadig gitt fansen et nytt håp om en mulig gjenforening. Den siste tiden har det likevel sett mørkt ut, da de begge har funnet kjærligheten på hver sin kant.

Men etter en ny episode av realityserien, som ble spilt inn i fjor høst, kan det virke som at alt håp ikke er ute riktig ennå.

Da giftermål ble et tema rundt middagsbordet, kunne Scott nemlig avsløre at han var klar for å gå ned på ett kne foran Kourtney.

- Jeg elsker deg og er klar for å gifte meg med deg, her og nå, sier han til ekskjæresten, før han vender seg til resten av familien:

- Kourtney vet at vi kommer til å gifte oss til slutt og leve et godt liv, sier han i den ferske episoden av realityserien.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Bryllupsønskene skulle imidlertid vise seg å være ensidige.

Den eldste Kardashian-søsteren synes nemlig at ekskjæresten «må jobbe med seg selv» før de kan fungere som et par.

- Scott og jeg har hatt lignende samtaler før, så jeg tror vi har våre egne forståelser for hva som skal til for at vi i det hele tatt vurderer det. Jeg synes ikke det er rettferdig å ta opp samtalen foran hele familien som om det er deres bord, sier Kourtney.

Scott tror likevel at kjærligheten mellom dem er ubetinget, og at de alltid vil ha et spesielt forhold.

- I en perfekt verden ender Kourtney og jeg opp med hverandre og oppdrar barna sammen, men som du vet - ting er ikke så enkelt, forteller Scott på sin side til kamera.

NYTT KAPITTEL: I disse dager ruller den siste sesongen av "Keeping up with the Kardashians" på skjermen. Hva skal de nå? Video: AP. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Gode venner

Da episoden ble spilt inn var både Scott og Kourtney single, men i senere tid har som nevnt begge parter funnet sine respektive flammer.

I februar kunne nemlig «Poosh»-gründeren avsløre at hun hadde blitt kjæreste med trommeslagerenTravis Barker (45), og paret ser ut til å være svært lykkelige sammen.

Til ære for Kourtneys 42-årsdag delte nemlig «Blink-182»-trommeslageren et bilde sammen med sin kjære på Instagram.

Under bildet skrev han: «Jeg elsker deg. Du er en velsignelse til denne verden. Gratulerer med dagen».

Samme måned som Kardashian-søsteren bekreftet kjæreste-ryktene, kunne Scott også vise frem sin nye flamme, 19 år gamle Amelia Gray Hamlin, på Instagram.

Kourtney er angivelig fornøyd med ekskjærestens valg av kjæreste.

- Scott er på et bra sted med Kourtney og har vært en flott pappa for barna. Det er da Kourtney er på sitt lykkeligste, har en kilde tidligere uttalt til E! News.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

Kilden fortalte videre at Scott tar seg best ut når han finner balansen mellom dating og familielivet. Forholdet mellom de to trebarnsforeldrene skal være stabilt og sunt, og Kourtney skal være ubrydd over eksens nye erobring.

- Kourtney bryr seg ikke om hvem Scott dater så lenge det holder ham opptatt og gjør ham lykkelig, fortsatte kilden.

LES OGSÅ: - Det var han som ville skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer