Scott Disick:

- Klar for å gifte meg med deg

Det viser seg at Scott er gifteklar, men ikke med sin nyeste flørt.

GIFTEKLAR: I en fersk episode av «Keeping Up With the Kardashians» holder ikke Scott Disick igjen når det kommer til hva slags fremtid han ser for seg med ekskjæresten Kourtney Kardashian. Foto: Mediapunch /REX /NTB
GIFTEKLAR: I en fersk episode av «Keeping Up With the Kardashians» holder ikke Scott Disick igjen når det kommer til hva slags fremtid han ser for seg med ekskjæresten Kourtney Kardashian. Foto: Mediapunch /REX /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lett å henge med i svingene når det kommer til forholdet mellom Scott Disick (37) og Kourtney Kardashian (42), men i en ny episode av realityserien «Keeping Up With the Kardashians» blir det klart hvor førstnevnte står.

Paret har hatt en lang historie med opp- og nedturer, og flere av fansen har holdt fast ved håpet om at de én dag ønsker å gjenforenes. Nå kan det virke som at den dagen har kommet - i alle fall for en av partene.

I en ny episode av «Keeping Up With the Kardashians» forteller nemlig Scott om fremtidsplanene med sin tidligere kjæreste, ifølge People.

Ensidig

Paret, som har opprettholdt et vennskap til fordel for sine tre barn, Mason (11), Penelope (8) og Reign (6), har stadig gitt fansen et nytt håp om en mulig gjenforening. Den siste tiden har det likevel sett mørkt ut, da de begge har funnet kjærligheten på hver sin kant.

Men etter en ny episode av realityserien, som ble spilt inn i fjor høst, kan det virke som at alt håp ikke er ute riktig ennå.

Da giftermål ble et tema rundt middagsbordet, kunne Scott nemlig avsløre at han var klar for å gå ned på ett kne foran Kourtney.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer