Marna Haugen:

Klar for å date: - Krydder i livet

Influenseren åpner opp om flørting og singellivet.

UVANT: Marna Haugen ble singel etter 18 år i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
UVANT: Marna Haugen ble singel etter 18 år i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I desember i fjor kunne Se og Hør avsløre at Marna Haugen (41) og Ørjan Burøe (47) hadde valgt å gå hvert til sitt etter 18 år som kjærester, og ti som ektepar.

Tidligere denne måneden tok Haugen steget med å bytte navn på sosiale medier, og endret navn på Instagram fra «Komikerfrue» til «Marna Haugen».

- Jeg er ikke gift med en komiker lenger, så da er det naturlig at jeg ikke lenger heter «Komikerfrue», forklarte influenseren om navnebyttet den gang.

På lørdag gjestet bloggeren NRKs radioprogram «Ukeslutt» for å snakke om blant annet flørting og singelliv. På spørsmål om hun er klar for å krydre våren med flørting svarer hun «ja», men at det likevel ikke bare er enkelt å skulle kaste seg ut i ukjent farvann.

- Det er jo et fryktelig uvant scenario å skulle by på seg selv. I tillegg har vi vært i en pandemi ganske lenge, så jeg tror egentlig det har vært litt skummelt enten man er singel eller ikke, å bare gå ut å møte folk og plutselig skal «bjuda på», innrømmer 41-åringen.

- Klar for å snuse litt

Til Se og Hør forteller bloggeren at hun står midt i et boligsalg, men at hun likevel begynner å gå tom for unnskyldninger for ikke å komme seg ut på date.

- Jeg begynner å føle meg klar for å snuse litt, men bare tanken på å gå på en faktisk date er kjempeskummelt, så den kneika har jeg enda ikke kommet over, røper Haugen i en SMS.

Videre forklarer influenseren at hodet går i spinn av tanken på å by på seg selv og frykten for å bli avvist. Hun innrømmer at potensielle tabber man ellers bare ser i komedier spilles av i hodet.

DAMEJAKT: Bernt Hulsker er klar med nytt datingprogram på VGTV, men det stoppet ikke Rød Løpers reporter Thea i å prøve seg. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg har vært et par ganger på byen, og har følt at jeg går rundt med et skilt som sier: «Er du min neste ektemann?». Det blir jo bare helt klønete.

- Trenger ikke bety noe

Da Haugen fylte år i mars inviterte hun venninnene sine på feiring.

Alle venninnene ringte Haugen i forkant, og var nervøse for hvordan de skulle kle seg, hva slags musikk de skulle høre på, og stresset av tanken på å møte andre mennesker igjen etter pandemien. Det fikk henne til å innse noe.

- Jeg hadde jo ingen av svarene, så jeg tenker at vi alle er i samme bås, på en eller annen måte etter corona. Og det hjelper jo litt.

GRENSELØS KJÆRLIGHET: Her er de første bildene fra Discovery+-serien «Grenseløst forelsket» som har premiere 23. mars 2022. Video: Discovery+ Vis mer

41-åringen har råd til andre rustne nysingle.

- Mitt beste råd, til meg selv, er å prøve å slappe litt mer av, starte i en helt annen ende og vende fokuset bort fra seg selv. Gå ut, hils på mennesker, kvinner og menn, bare vær sosial og ha det gøy, oppfordrer bloggeren, og legger til at flørting kan være mer enn å bare møte en partner:

- Det er krydder i livet og trenger ikke bety noe som helst annet enn at man koser seg og har det hyggelig. Faktisk så burde flere flørte spør du meg!

«Marna-uke»

I «Ukeslutt» avslører også influenseren at hun har en såkalt «Marna-uke» de ukene hennes to barn er med sin far. Da er hun i hybelen sin i Oslo.

- Da går jeg til frisøren, jeg ordner neglene mine, så går jeg ut med venninnene mine. Så har vi det veldig morsomt. Da finner jeg på masse gode ting for meg selv.

DATING: Vegard Harm letter på sløret om hvordan det går med datinglivet. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Etter bruddet har eksparet bodd sammen i eneboligen de delte i Ski. I mars kunne TV-profilen imidlertid avsløre at hun hadde kjøpt seg hus alene. Dit flytter hun til sommeren.

- Dette er en gammel funkis, så det har potensial, men umiddelbart så er det sånn at jeg kan flytte rett inn. Men det blir mye gøy framover. Det blir drivhus, for å si det sånn. Og det har badekar, fortalte 41-åringen til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Rørt til tårer av samboerens gave

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer