Kim Kardashian:

- Klar for å date igjen etter bruddet

I begynnelsen av august ble realitystjernen singel.

OVER: Pete Davidson og Kim Kardashian avbildet fra lykkelige tider under MET-gallaen i mai. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB
OVER: Pete Davidson og Kim Kardashian avbildet fra lykkelige tider under MET-gallaen i mai. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av august kom nyheten om at Kim Kardashian (41) og Pete Davidson (28) hadde gjort det slutt etter ni måneder som par.

Årsaken til bruddet skal være krevende timeplaner, samt den lange avstanden mellom Kardashian i California og Davidson i New York, meldte blant annet E! News.

TV-stjernen blir nødt til å oppholde seg mesteparten av tiden i Los Angeles med sine fire barn North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3), mens komikeren har vært opptatt med prosjekter både i Australia og New York.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Mange å velge mellom

Både Kim og Pete skal begge være lei seg for at forholdet mellom dem ikke holdt, men det skal likevel ikke ha kommet som en stor overraskelse på noen av dem.

- Pete visste at det ikke kom til å funke. Han har sagt det en stund og Kim visste det også. Distansen mellom dem var en stor faktor, og neste måned begynner Pete med innspillingen av sitt nye show i New York. Noe han kommer til å bli veldig opptatt med, fortalte en venn nær duoen til Page Six et par dager etter nyheten ble kjent.

DOBBELTGJENGER: Hvor enn hun går, får hun høre at hun ligner på Kim Kardashian. Vis mer

Nå, en knapp måned etter at det ble slutt, skal firebarnsmoren være klar for å treffe nye bekjentskaper.

- Kim har gitt uttrykk for at hun er klar for å date, men det må være med en riktig person som forstår livet hennes. Hun kommer ikke til å gjøre noe som helst som går på akkord med friheten hennes, sier en kilde nær «The Kardashians»-stjernen til E! News.

En annen kilde nettstedet har snakket med, hevder at 41-åringen har «nok av kandidater å velge mellom» og at «alle vennene hennes konstant prøver å arrangere dates for henne».

Delte falskt dødsbudskap

Det var i februar 2021 at nyheten om at Kardashian hadde søkt om skilsmisse fra rapperen Kanye West (45) kom. Bruddet kom etter nesten syv års ekteskap.

Samme høst det kjent at firebarnsmoren hadde funnet lykken på ny med Pete Davidson, og det tok ikke lang tid før Kanye begynte å uttrykke sin forakt for konas nye flamme i sosiale medier.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Etter at bruddet mellom Kim og Pete ble kjent gjorde han nok en gang narr av komikeren ved å erklære ham «død».

Det var i et innlegg på sin egen Instagram-profil at artisten kom med det falske dødsbudskapet. Der delte han et bilde av en forfalsket New York Times-forside, hvor det sto følgende:

«Skete Davidson død, 28 år gammel», meldte blant annet Rolling Stones.

Innlegget har i etterkant blitt slettet.

NY SESONG: I den nye sesongen av «The Kardashians» debuterer Pete Davidson. Video: Hulu, E-Entertainment og Instagram. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Kanye West kalte Davidson for «Skete» gjennom hele sin veldig offentlige enveis-krangel med komikeren. Ifølge Urban Dictionary har «Skete» flere betydninger - ingen av de spesielt pene, blant annet følgende:

«En bleik, tynn hvit fyr som ligger med eksen din».

LES OGSÅ: - Er du forelsket i eksen din igjen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer