Khloé Kardashian:

- Klar for å date igjen etter baby-skandalen

Realitystjernen har vært gjennom en svært vanskelig tid privat.

OPTIMISTISK: Khloé Kardashian skal endelig se lysere på tilværelsen. Foto: Larry Marano/Shutterstock/NTB
OPTIMISTISK: Khloé Kardashian skal endelig se lysere på tilværelsen. Foto: Larry Marano/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det har vært noen tøffe måneder, og til og med år, for Khloé Kardashian (37).

Skandalene rundt av-og-på kjæresten, Tristan Thompson (30), virker aldri å ta slutt, og ettersom han er far til TV-profilens datter True (3) er det også vanskelig å distansere seg fra ham.

Gjorde kvinne gravid

Allerede da Kardashian gikk gravid med NBA-proffens barn i 2018, dukket det opp en videosnutt av ham på byen med en ukjent brunette.

Deretter ballet det på seg med nye utroskapsanklager som resulterte i en rekke offentlige ydmykelser for Kardashian.

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spurte Malika Haqq, bestevenninnen Khloé Kardashian, hvordan hun egentlig hadde det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I desember i fjor ble det også kjent at Thompson hadde gjort en annen kvinne gravid mens han fremdeles var sammen med realitystjernen.

Affæren, som gjorde 30-åringen til trebarnsfar, har blitt godt dokumentert i mediene, og sist uke uttalte Kardashian seg for første gang om baby-skandalen.

I et intervju med magasinet Variety, i forbindelse med familiens nye Hulu show «The Kardashians», avslørte hun at utroskapen vil bli et tema i TV-serien - til tross for at hun selv gjerne skulle droppet det.

- Jeg kunne ønske jeg aldri måtte snakke om det, for det er ikke en gøy ting å snakke om. Men det er en del av reisen i livet mitt, så vi vil se det på showet, delte hun.

DRAMA: I en episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Klar for neste kapittel

Nå skal derimot 37-åringen endelig være klar for å legge den vanskelige tiden bak seg.

- Khloé er klar for å gå videre fra Tristan. Hun virker åpen og er interessert i å gå ut og ha det gøy, forteller en kilde til E! News.

Til tross for at Kardashian ga forholdet deres flere forsøk skal hun nå ha innsett at hun ønsker en annen mann å dele livet med.

- Hun beveger seg sakte, men sikkert, ut i datinglivet igjen og hun gleder seg til å møte en ny fyr, fortsetter kilden.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Familien hennes skal også gi henne god støtte.

- De ønsker alle at hun skal være lykkelig og at hun finner en som fortjener henne. Og de er lettet over at hun finner styrke til å holde seg unna Tristan.

En venn nær TV-stjernen forteller også til E! News at hun er på et veldig bra sted mentalt nå.

- Khloé føler en form for lettelse og glede over å gå videre til neste kapittel, og hun er åpen for hva fremtiden bringer. Hun er en veldig optimistisk person og vet at hun kommer til å finne kjærligheten igjen.

SLUTT: Realityserien «Keeping Up with the Kardashians» går mot slutten. Her er noen av høydepunktene fra programmet. Video: Hayu (TV 2 Sumo) / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: NRK-profil bekrefter forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer