Olivia Dunne:

Klar beskjed: - Vær så snill

Tiktok-stjernen sier fra til fansen etter ubehagelig hendelse på et stevne i USA.

KJENT: Olivia Dunne har blitt et kjent ansikt på sosiale medier de siste årene. Foto: Skjermdump/Instagram
KJENT: Olivia Dunne har blitt et kjent ansikt på sosiale medier de siste årene. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

Olivia Dunne har blitt ekstremt populær på sosiale medier siden hun fikk en bruker på TikTok i 2020.

Den unge kvinnen har en fanskare på TikTok på over 6,7 millioner følgere og 2,7 millioner på Instagram. Man kan trygt si at Dunne får mye oppmerksomhet, noe som har ført til hyppig omtale i media, spesielt i hjemlandet.

GÅR VIRALT: Norske Niklas Marton har kanskje dukket opp i din feed på TikTok. Han er nemlig oppfinneren bak treningsformen «aktiv planke», og videoene hans er sett av millioner. Video: Rød Løper Vis mer

20-åringen fra New Jersey i USA går på college, hvor hun satser på gymnastikk. Hun legger ofte ut akrobatiske videoer fra stevner, og av fansen som følger henne.

Hennes popularitet på sosiale medier har ført til at fans har begynt å dukke opp på en rekke college-stevner for å se henne. Ofte med skilt hvor det står ting som «bli med meg på skoleballet», og «ta en selfie med meg, Olivia».

Men nå har tydeligvis noen i fanskaren hennes gått over streken.

- Vis respekt

I en ny Twitter-melding fra Dunne søndag, gjør hun det nå klart at det har gått for langt etter en episode.

«Jeg vil alltid sette pris på og elske støtten fra dere (fansen), men hvis dere kommer på et stevne, vil jeg be dere om å vise respekt for de andre gymnastene og turnmiljøet, siden vi bare gjør jobben vår», skriver Dunne.

Fansen skal ikke ha holdt tilbake under et stevne ved Jon M. Huntsman Center fredag i Salt Lake City, da gymnasten deltok med college-laget sitt.

HJEMME HOS: I «Bjuda På» åpner et knippe kjendiser dørene for det de tror er en helt vanlig house tour. De vet ingenting om at gjestene deres, gjengen fra Rød Løper, har skumle planer. Vis mer

New York Post skriver at moren til en Utah-gymnast, Jennifer Hoffman, hadde en ekkel opplevelse med en stor gjeng tilskuere som i utgangspunktet prøvde å finne Dunne.

Da de så datteren til Utah-moren og noen av de andre gymnastene, valgte de i stedet å trenge seg på dem.

- Var frekke

- Da vi gikk til bilen svermet gruppen rundt datteren min og lagkameraten hennes. De sa bokstavelig talt til ansiktene deres, «dere er ikke Livvy, men kan vi få et bilde?» Gruppen kalte også datteren min Livvy 2.0. De var frekke og respektløse, sa Hoffman.

Hun gjør det klart at datteren og lagkameratene ikke ble trakassert, overfalt eller skadet i alle fall, men at det var en ubehagelig opplevelse.

Ifølge sportsjournalist Josh Furlong fra KSL Sports måtte Dunnes collegelag flytte lagbussen slik at de ikke skulle møte på en stor gruppe med gutter.

Han skriver i en annen tweet at det var politi stasjonert foran senteret hvor stevnet ble holdt, for å unngå at fanskaren skulle komme inn.

VIRAL: Norske Pia Notøy (22) fra Fosnavåg går viralt og er sett av millioner på Tiktok. Video: Pia Notøy via Tiktok. Klaus Fjellro / Rød løper. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

LES OGSÅ: Vekker oppsikt: - Bryr meg ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer