Espen Aas:

Klar beskjed fra seer: - Søk hjelp

«Dagsrevyen»s Espen Aas mottok en mystisk pakke på jobb.

MOTTOK PAKKE: NRKs Espen Aas ble svært overrasket da en seer hadde sendt han en pakke i posten. Her med kollega Åsa Vartdal. Foto: Tore Skaar
MOTTOK PAKKE: NRKs Espen Aas ble svært overrasket da en seer hadde sendt han en pakke i posten. Her med kollega Åsa Vartdal. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forfatter og journalist Espen Aas (48) er godt kjent for de fleste som programleder i «Dagsnytt 18» og «Dagsrevyen» på NRK.

Da den tidligere London-korrespondenten møtte på jobb i NRKs lokaler på Marienlyst i Oslo tirsdag, var det en spesiell overraskelse som ventet ham.

- Jeg vet ikke når den kom, men jeg fant den i dag, sier Aas til Se og Hør.

PAKKE: Denne merkelige pakken ventet Espen Aas på jobb. Foto: Privat
PAKKE: Denne merkelige pakken ventet Espen Aas på jobb. Foto: Privat Vis mer

- Jeg sjekker ikke posthyllen lenger, men der lå det altså en mystisk, liten pakke. Noe som jo er litt skummelt.

Innholdet i konvolutten var heldigvis ikke skummet, men likevel overraskende.

PUPPETABBE: Den profilerte programleder Trinny Woodall gikk på en liten puppetabbe under en livesending på Instagagram. Video: Instagram/Rød Løper Vis mer

- Det lå to kammer oppi, med en klar beskjed om at hvis jeg ikke visste hvordan jeg skulle bruke dem, så var det sikkert noen å spørre eller få hjelp av, humrer NRK-veteranen.

Det var Medier24 som omtalte saken først.

Har mottatt klager

- Hva tenker du om at noen har sendt deg to kammer?

Som regel, når man får tilsendt post, er det gjerne en klage. Så jeg trodde bare at noen var sur for et eller annet.

Aas forteller at han riktignok har fått både en lue og noen votter tidligere, men aldri noe som dette:

BANNER: Mandag 7. juni måtte kollega Martin Järborg redde programleder Soraya Lavasani ut av en pinlig situasjon, som igjen førte til en enda pinligere situasjon. Vis mer

- Det er veldig søtt at noen har kjøpt kam til meg. Jeg vet at den eldre garde har klaget på at jeg er bustete på håret, og flere opprørte seere har lurt på hvorfor i all verden ikke denne programlederen ikke ordner seg på håret før sending.

KLAR BESKJED: Beskjeden som fulgte med pakken er undertegnet «Kari». Foto: Privat
KLAR BESKJED: Beskjeden som fulgte med pakken er undertegnet «Kari». Foto: Privat Vis mer

Hvem som i denne runden har fått nok av programlederens bustete sveis, og tok saken i egne hender, vet han imidlertid ikke - annet enn at avsenderens navn antakelig er Kari.

- Hva synes du selv om frisyren din?

- Jeg er jo stort sett ganske fornøyd med den, selv om den ikke alltid er så medgjørlig. Men jeg prøver å gjøre det beste ut av det, forsikrer han, og forklarer at han prøver å få til en sideskill, men at noen hårstrå har fått for seg at de skal stå rett opp.

PARADISE HOTEL: Triana Iglesias snakker om endringene i konseptet. Video/Reporter: Celina Morken/Thea Hope Vis mer

Nå har NRK-profilen fått ikke bare én, men to kammer - for å holde styr på sveisen. Hvorvidt han tyr til dem i fremtiden, er imidlertid et annet spørsmål:

- Foreløpig har jeg ikke turt å åpne pakkene. Jeg har aldri hatt en kam, men jeg har børste, selv om ingen sikkert tror på det. Foreløpig er kammene plassert i skapet mitt på jobb. Nå har jeg dem i alle fall til et nødstilfelle, så jeg kan greie meg selv, fleiper han avslutningsvis.

LES OGSÅ: - Trodde jeg ikke skulle klare det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer