Bianca Ingrosso:

- Klar beskjed fra legen

Bianca Ingrossos lege satte foten ned.

ÅPEN: Binaca Ingrosso er ikke redd for å være ærlig med følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÅPEN: Binaca Ingrosso er ikke redd for å være ærlig med følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Bianca Ingrosso (27) er en av de største influenserne i Sverige, og har dermed også tatt det norske folket med storm etter å ha vært et fremtredende fjes i realityserien «Wahlgrens verden».

Ingrosso har flere ganger vært utsatt for krasss kritikk, både i forbindelse med et av selskapene sine - Caia Cosmetics - og sosial omgang under pandemien.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso var nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Det har imidlertid ikke skremt henne fra å være ærlig med følgerne sine. I en nylig video delt på influenserens YouTube-kanal åpner hun seg om skjønnhetsinngrepene sine, og om da legen måtte sette ned foten.

Det melder blant andre svenske Expressen.

- Plages

I videoen forteller 27-åringen åpent om at hun to ganger i året tar botox i pannen for å redusere rynker.

- Jeg gjør det fordi jeg står så mye foran kamera på TV og fordi jeg har begynt å plages over at det ser rynkete ut.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Her forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Ingrosso innrømmer også at hun har injisert botox ved begge sider av nesen. Dette for å jevne ut ansiktet, ifølge henne selv.

Men det stopper derimot ikke der. Den svenske realitystjernen innrømmer at hun har mørke ringer under øynene, og for å få bukt med det legger hun fillers også under øynene.

Men da hun troppet opp på klinikken sist fikk hun streng beskjed av legen.

- Du må absolutt ikke legge mer fillers under øynene, skal legen ha sagt til henne, og begrunnet det med at stoffet da risikerte å «renne ned» til kinnene, ifølge influenseren selv.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Vis mer

Dette sier norsk ekspert

Se og Hør har vært i kontakt med Hilde Bugge, spesialist i plastikkirurgi ved Aleris, som forteller at de er forsiktige med å sette fillers i nedre øyelokk.

- Det er et område hvor det kan komme hevelse, for noen også etter lang tid. Det er ikke farlig, men vi behandler skånsomt slik at pasienten får et pent resultat og unngår hevelse, forklarer hun.

PLASTIKKIRURG: Hilde Bugge. Foto: Aleris
PLASTIKKIRURG: Hilde Bugge. Foto: Aleris Vis mer

På spørsmål om hva som er deres erfaring med fillers under øynene, svarer Bugge følgende:

- Vi blir av og til kontaktet av kunder som har blitt behandlet andre steder og som har fått for mye filler i nedre øyelokk. Da kan vi bruke et stoff som løser opp filleren som gjør at hevelsen går ned raskere.

Ifølge Bugge kan materialet som brukes en sjelden gang forflytte seg.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Det er ikke farlig, men kan gi et uønsket kosmetisk resultat. Det vil gå bort etter hvert, eventuelt kan man også her bruke et middel for å løse opp filleren, forklarer hun.

LES OGSÅ: - Det er galskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer