I FORSVAR: En rasende Kelly skal ha klapset til sladderjournalist Zoe Griffin da hun ertet forloveden Luke Worrall.  Foto: All Over Press
I FORSVAR: En rasende Kelly skal ha klapset til sladderjournalist Zoe Griffin da hun ertet forloveden Luke Worrall. Foto: All Over PressVis mer

Klapset til journalist, ble arrestert

Kelly Osbournes forlovede ble omtalt som dum...

SEHER.NO: Realitystjerne
og rockedatter Kelly Osbourne (24) skal i august i fjor ha blitt arrestert etter at hun slo til en sladderjournalist som omtalte forloveden hennes, Luke Worrall (19), som dum.

Ifølge Daily Mail skal Osbourne, som også jobber som radio-DJ, ha blitt rasende etter at journalisten Zoe Griffin ertet forloveden fordi han ikke visste hva et jordskjelv var.

Realitystjernen måtte nylig stille opp til avhør på en politistasjon i London som følge av arrestasjonen i fjor.

- Vi kan bekrefte at en 24 år gammel kvinne kom til en politistasjon i London etter avtale 2. januar i år. Hun ble arrestert for vold i forbindelse med en hendelse som forekom på en nattklubb i Soho 29. august 2008. Hun har nå fått kausjon ut mars, kunne en talsperson for London-politiet fortelle.

Osbourne har tidligere uttalt at hun "ville gjort hva som helst for gutten sin".

- Jeg har aldri vært så svak for noen før. Men denne gangen kan jeg ikke noe for det. Han er perfekt. Alt ved han er fantastisk. Jeg er lykkelig. Jeg elsker ham og vil gjøre alt for ham, har stjernen sagt.

Likevel innrømmer hun at det ikke alltid er like lett, da paret tilbringer mye tid borte fra hverandre.

- Jeg sitter fast her i LA og Luke er ikke alltid her. Han er opptatt med jobben, men vi er konstant på telefonen med hverandre, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Raser etter fett-hets!