«24 stjerners julekalender»:

Klagestorm

Det er kommet inn flere klager etter Øyunn Kroghs nakenstunt.

VISER PUPPENE: I «24-stjerners julekalender» ble deltakerne utfordret til å få en familie til å le på to minutter. Det var det flere som hadde gruet seg til å se på TV, blant andre Øyunn Krogh. Reporter: Sofie Losen. Video: NRK/ Nora Skavhaug. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager ruller den kjendisspekkede NRK-julekalenderen «24 stjerners julekalender» over TV-skjermer rundt om i landet.

Under en episode forrige uke var utfordringen kjendisene møtte å få en hel familie til å le - og dette skulle de klare på to minutter. En og en gikk de inn i rommet med målet om å «gjøre alle sammen gla'».

Det var her influenser Øyunn Krogh (27) bød på en noe oppsiktsvekkende metode for å få den utvalgte familien til å trekke på smilebåndet.

- Jeg har en drøy strategi. Utrolig drøy strategi. Jeg har skjønt at hvis du ikke har noen vitser så er det veldig smart å gå for kropp. Egentlig veldig billig triks, men jeg får gå for det, uttalte Krogh i programmet rett før det var hennes tur til å gå ut i ilden.

Flere klager

Familien fikk nemlig være vitne til at 27-åringen kledde av seg på overkroppen og sto toppløs foran både dem og TV-tittere. Videre spurte hun juryen om de «ville ha melk i kaffen», mens hun klemte på puppene.

Dette har ikke gått upåaktet hen. Kommunikasjonsansvarlig i NRK, Lene Mykjåland, opplyser overfor Se og Hør at det har kommet inn 34 klager etter at episode 12 av «24 stjerners julekalender» ble sendt på TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer