Klager inn Se og Hør til PFU

Mads Hansen kaller Se og Hørs reportasje for «et grovt overtramp». Redaktør Ulf André Andersen mener «Farmen»-programlederen må regne med eksponeringen.

REAGERER: Mads Hansen har klagd inn Se og Hør til PFU. Foto: Tore Meek / NTB
REAGERER: Mads Hansen har klagd inn Se og Hør til PFU. Foto: Tore Meek / NTB Vis mer

Denne uken publiserte Se og Hør den fire sider lange reportasje «Da juger vi begge to» om Mads Hansen. Nå har han klaget inn saken til Pressens Faglige Utvalg (PFU).

– Jeg synes det er et grovt overtramp. I hvert fall etisk, og muligens også juridisk, sier Hansen til VG.

Reportasjen tar blant annet for seg hvordan han møtte sin forlovede, hvordan faren hans døde, samt info om familien hans og et bilde av huset deres. Hansen reagerer mest på at Se og Hør har dratt hjem til han og tatt bilde av huset hans uten at han visste det.

– Jeg har valgt hemmelig adresse fordi jeg, men mest familien min, synes det er ubehagelig og ikke vil at andre skal vite hvor vi bor. Jeg har derfor takket nei til alle forespørsler om bilder, og vil ikke ha noen reportasje hjemme hos meg.

Ansvarlig redaktør i Se og Hør, Ulf André Andersen, svarer følgende:

– Mads Hansen søker offentligheten hele tiden og må dermed regne med å bli eksponert i mediene. Han bruker dessuten medier aktivt for å eksponere og fremme både yrkesmessige og personlige forhold. Da må han nok regne med ekstra interesse.

– Vi har forsøkt å komme i kontakt med Hansen, også gjennom TV2s informasjonsavdeling både skriftlig og muntlig. Utover det har vi ingen kommentar og avventer behandlingen i PFU.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer