Jennifer Coolidge:

Klagene renner inn

Frustrerte TV-seere uttrykker sin misnøye etter takketalen til Jennifer Coolidge.

SPOILET: Jennifer Coolidge delte litt for mye fra TV-serien «The White Lotus» under takketalen på Golden Globe. Foto: Earl Gibson III/Shutterstock/NTB
SPOILET: Jennifer Coolidge delte litt for mye fra TV-serien «The White Lotus» under takketalen på Golden Globe. Foto: Earl Gibson III/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Natt til onsdag denne uken gikk prisutdelingen Golden Globe av stabelen. For anledningen var det flere kjente stjerner til stede, deriblant skuespiller Jennifer Coolidge (61).

Coolidge er kanskje for de fleste mest kjent for rollen sin som «Stifler's mom» i «American Pie»-filmene, selv om hun også har vært å se i en rekke andre roller.

I 2021 dukket hun opp i den mye omtalte serien «The White Lotus», som er et komedie-drama skapt av Mike White (52). Den følger gjestene og ansatte i den fiktive White Lotus resort-kjeden hvor oppholdet er påvirket av deres ulike psykososiale dysfunksjoner.

OBS: Saken inneholder spoiler, hvis du ikke har sett ferdig sesong 2 av serien.

Under utdelingen tok skuespilleren imot prisen for beste kvinnelige birolle i en miniserie eller TV-film. Da hun gikk opp på scenen, sjokkerte hun mildt sagt publikum. Det skriver The Independent.

Det var i takketalen sin at Coolidge avslørte for publikum hva som skjer med rollen hennes som Tanya i «The White Lotus».

Hun fortalte nemlig at karakteren hennes ble drept i sesong to.

Som følge av avsløringen etterlater hun seg flere frustrerte TV-seere, som nå har tatt til Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer