Jennifer Lopez:

Klær til millionbeløp på bryllupsreise

Jennifer Lopez overrasket med luksuriøse antrekk i Paris.

BRYLLUPSREISE: Jennifer Lopez strålte i gatene under Paris turen med Ben Affleck. Foto: Shutterstock editorial/NTB
BRYLLUPSREISE: Jennifer Lopez strålte i gatene under Paris turen med Ben Affleck. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

For snart to uker siden ga Jennifer Lopez (53) og Ben Affleck (49) hverandre sitt «ja». Paret var ikke forlovet i mer enn tre måneder før de giftet seg.

Etter en intim seremoni i Las Vegas tok det nygifte paret med seg alle barna og reiste til kjærlighetens by, Paris.

Affleck har barna Seraphina (13) og Violet (16) med ekskonen Jennifer Garner (50), mens Lopez har tvillingene Max (14) og Emme (14) sammen med eksmannen Marc Anthony (53).

I byens gater har familien blitt observert er rekke ganger, og særlig bruden har fått mye oppmerksomhet for sine eksklusive antrekk.

På restauranter, i parker og utenfor hotellet har Lopez blitt avbildet i designer klær, vesker og sko til en svimlende høy sum.

Ifølge Daily Mail har Lopez den siste uken gått i klær til en verdi av hele 170.000 doller, som tilsvarer 1,6 millioner norske kroner.

Nettavisen omtalte saken først.

Dyr smak

Lopez tok opp den ene eksklusive kjolen fra kofferten etter den andre.

En kveld ble 53-åringen avbildet i en blomstrete kjole fra merket Gucci til en verdi på 10.500 dollar. Til den glamorøse kjolen hadde hun en håndlaget veske fra Dolce & Gabbana og sko fra samme merket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.