Jennifer Lopez:

Klær til millionbeløp på bryllupsreise

Jennifer Lopez overrasket med luksuriøse antrekk i Paris.

BRYLLUPSREISE: Jennifer Lopez strålte i gatene under Paris turen med Ben Affleck. Foto: Shutterstock editorial/NTB
BRYLLUPSREISE: Jennifer Lopez strålte i gatene under Paris turen med Ben Affleck. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

For snart to uker siden ga Jennifer Lopez (53) og Ben Affleck (49) hverandre sitt «ja». Paret var ikke forlovet i mer enn tre måneder før de giftet seg.

Etter en intim seremoni i Las Vegas tok det nygifte paret med seg alle barna og reiste til kjærlighetens by, Paris.

Affleck har barna Seraphina (13) og Violet (16) med ekskonen Jennifer Garner (50), mens Lopez har tvillingene Max (14) og Emme (14) sammen med eksmannen Marc Anthony (53).

I byens gater har familien blitt observert er rekke ganger, og særlig bruden har fått mye oppmerksomhet for sine eksklusive antrekk.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

På restauranter, i parker og utenfor hotellet har Lopez blitt avbildet i designer klær, vesker og sko til en svimlende høy sum.

Ifølge Daily Mail har Lopez den siste uken gått i klær til en verdi av hele 170.000 doller, som tilsvarer 1,6 millioner norske kroner.

Nettavisen omtalte saken først.

Dyr smak

Lopez tok opp den ene eksklusive kjolen fra kofferten etter den andre.

En kveld ble 53-åringen avbildet i en blomstrete kjole fra merket Gucci til en verdi på 10.500 dollar. Til den glamorøse kjolen hadde hun en håndlaget veske fra Dolce & Gabbana og sko fra samme merket.

Hun har også blitt sett i en lang blå kjole fra merket Oscar de la Renta til en verdi av 2290 dollar.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Det er imidlertid ikke bare kjolene til superstjernen som har en dyr prislapp, også sko, smykker og vesker har kostet dyrt.

På turens siste dag hadde nygifte Lopez stylet en genser fra Dior og et par Frame-jeans med en grønn Birkin-veske fra det franske merket Hermès.

Ifølge Daily Mail koster vesken 80.000 dollar, som tilsvarer over 780.000 norske kroner.

LES OGSÅ: Sovnet på kjærestetur i Paris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer