Kjørte uten førerkort - igjen

Sist gang endte det med at bilen tok fyr.

4. JULI 2011: En Lamborghini Gallardo står i full fyr utenfor McDonalds på Furuset i Oslo. Sjåfør Tshawe Baqwa får 8000 kroner i bot.
4. JULI 2011: En Lamborghini Gallardo står i full fyr utenfor McDonalds på Furuset i Oslo. Sjåfør Tshawe Baqwa får 8000 kroner i bot. Vis mer
SEHER.NO: Bare en måned etter at Tshawe Baqwa (31) kjørte en Lamborghini som begynte å brenne, er han nå igjen ute og kjører sportsbil - uten førerkort.

Det skriver VG.

Det var i et nyhetsinnslag om innspillingen av Madcons nye musikkvideo, som ble sendt på TV 2 tirsdag, at man kunne se den populære artisten kjøre en hvit Ferrari i Bremanger i Sogn og Fjordane. I passasjersetet sitter en person fremoverlent og filmer.

Ifølge reglene for øvelseskjøring, skal ledsageren være over 25 år, ha hatt sertifikat i minst fem år sammenhengende, og det skal være festet en godt synlig L bak bilen.

VG skriver at de kjenner til at det ikke var en slik L feste bak på Ferrarien Tshawe kjørte.

31-åringen har allerede fått en bot på 8000 kroner i forbindelse med kjøringen av Lamborghinien. Nå kan han vente seg mer.

- Dette er ikke lovlig. Vi vil se nærmere på denne saken, sier lensmann Hans Runde Strandos til VG.

Tshawe selv vil ikke kommentere saken overfor VG, med henvisning til at han har «fått munnkurv».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madcon fikk sexråd av TNT