Rebecca Gayheart:

Kjørte på og drepte niåring: - Jeg ville ikke leve lenger

18 år etter den fatale dagen, forteller skuespiller Rebecca Gayheart om dødsulykken.

TV-STJERNE: I 2001 smilte livet til Rebecca Gayheart. Så endret en kjøretur i Hollywood livet dramatisk. 18 år etter den fatale ulykken, forteller hun for første gang om hendelsen som endret livet fullstendig. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNE: I 2001 smilte livet til Rebecca Gayheart. Så endret en kjøretur i Hollywood livet dramatisk. 18 år etter den fatale ulykken, forteller hun for første gang om hendelsen som endret livet fullstendig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2001 var Rebecca Gayheart (47), som først ble kjent som modell og talsperson for hudproduktet Noxzema, en lovende skuespiller. Hun hadde roller i tv-serier som «Earth 2» og «Wasteland», og ikke minst i den populære ungdomsserien «Beverly Hills 90210», hvor hun spilte den kommende kona til kjekkasen Dylan, spilt av den nylig avdøde skuespilleren Luke Perry.

Så endret en fatal kjøretur i Hollywood livet totalt for skuespilleren.

Gayheart hadde lånt jeepen til en skuespillerkollega, da hun kjørte på ni år gamle Jorge Cruz Jr, da han krysset gata utenom et fotgjengerfelt. Den unge gutten ble fraktet til et barnesykehus i Los Angeles, men skadene var livstruende. Dagen etter ulykken døde han på sykehuset.

«Beverly Hills»-stjerna har tidligere aldri uttalt seg om ulykken. Først nå, 18 år seinere, åpner hun opp om den fryktelige og skjebnesvangre hendelsen.

Ble dømt

Ifølge E! News hadde flere andre biler stoppet opp for å slippe niåringen over veien denne sommerdagen, 13. juni 2001. Gayheart skal på sin side ha forsøkt å passere disse bilene da hun traff gutten. Politiet avhørte skuespilleren på åstedet, men arresterte henne ikke, ettersom hun hverkan var påvirket at alkohol eller andre rusmidler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer