Kjørte på Hollywood-stjernen og stakk av

Nå leter politiet febrilsk etter den skyldige som kjørte på skuespillerstjernen.

SÅR OG MØRBANKET: - Juliette dro til sykehuset for å bli undersøkt. Hun er litt sår og mørbanket, men er ok. Nå slapper hun av hjemme, sier Juliette Lewis talsperson om onsdagens ulykke. Foto: All Over Press
SÅR OG MØRBANKET: - Juliette dro til sykehuset for å bli undersøkt. Hun er litt sår og mørbanket, men er ok. Nå slapper hun av hjemme, sier Juliette Lewis talsperson om onsdagens ulykke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller-stjernen Juliette Lewis (37) ble skadet da bilen hun satt i ble truffet av en annen bil i Burbank onsdag kveld. Politiet bekrefter også til AP at sjåføren som kjørte bilen som dundret inn i Lewis, sporenstreks forsvant fra ulykkesstedet.

37-åringen satt i baksetet av en firedørers Sedan da ulykken inntraff, opplyser politiet ifølge AP.

Gjerningspersonens bil ble funnet ikke langt unna, men sjåføren var sporløst borte.

Etterpå skal Lewis ha klaget over smerter i hode, ryggen og nakken, og ble derfor fraktet til sykehus. 
 
- Juliette dro til sykehuset for å bli undersøkt. Hun er litt sår og mørbanket, men er ok. Nå slapper hun av hjemme, sier Juliette Lewis talsperson til TMZ.

Politiet leter nå febrilsk etter gjerningsmannen, som vil bli arrestert for påkjørsel, samt at han stakk av fra stedet, så fort han blir funnet.

Juliette Lewis ble Oscar-nominert for rollen hun hadde i filmen «Cape Fear» i 1991. Lewis er også kjent fra filmer som «Natural Born Killers» og «Kalifornia» og spiller også i den kommende filmen «Conviction».

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nektet innreise i Japan