Maria Montazami:

Kjørte på en bil - stakk fra stedet

Avslører sin største krise hittil i livet.

STAKK: Maria Montazami har aldri opplevd store kriser. Nå avslører hun imidlertid at det skjedde noe spesielt nylig. Foto: Birgitta Lindvall Wiik / Aller Media SE
STAKK: Maria Montazami har aldri opplevd store kriser. Nå avslører hun imidlertid at det skjedde noe spesielt nylig. Foto: Birgitta Lindvall Wiik / Aller Media SE Vis mer
Publisert

Gjennom realityserien «Svenske Hollywoodfruer» har både norske og svenske fans blitt godt kjent med Maria Montazami (53) og hennes luksuriøse og dramafylte liv i Los Angeles.

I 1990 giftet Maria seg med ektemannen Kamran Montazami, og sammen har de barna Sara, Hanna, Emma og Nicholas.

Det er blant annet hennes store interesse for gardindusker, vesker og smykker som har fått fansen til å legge sin elsk på realitykjendisen, samt hennes forhold til de andre fruene, og sin egen familie.

Man kan også trygt si at hennes avslappede forhold til livet og litt «surrete» personlighet er noe fansen har ledd godt av gjennom årene.

Nå avslører stjernen at hun har gått gjennom en aldri så liten krise, trolig på grunn av nettopp surrete personlighet.

TV3-programmet "Svenske Hollywoodfruer": Gunilla Persson og Åsa Vesterlund krangler igjen, denne gang på en kafe. Vis mer

Stakk fra stedet

Etter ti år på tv-skjermen kom beskjeden i fjor om at den populære realityserien skulle legges ned på grunn av dalende seertall.

Det kom imidlertid som en liten lettelse for Montazami, som innrømmer overfor svenske Hänt at det skulle bli deilig å slippe både løshår og kravene hun har stilt til seg selv i flere år.

Fremover er det altså kosebukser som gjelder for 55-åringen. Det har trolig gjort at hun har blitt litt vel avslappet, skal man tro henne selv. Nylig klarte hun nemlig å miste oversikten da hun kjørte bil.

- Jeg vet ikke om jeg har hatt noen skikkelig krise, jeg har aldri vært syk eller noe sånt, svarer hun på spørsmål om den verste krisen hun har hatt, og fortsetter:

SVENSKE HOLLYWOODFRUER: En hyggelig middag mellom de svenske hollywoodfruene blir alt annet enn hyggelig når de fire kvinnene braker sammen. Video: TV3 Vis mer

- En litt slitsom krise, da jeg virkelig kjente at hjertet nesten satt seg fast i halsgropen, skjedde for noen uker siden. Jeg klarte å lage riper på en annen bil og stakk fra stedet. «Helvete», tenkte jeg, og stakk. To dager senere var bilen min fikset, men jeg skal aldri dra tilbake til det stedet. Utrolig uærlig gjort!

Innrømmet utroskap

Som nevnt har Montazami vært i et forhold med ektemannen siden 1990.

Selv om ekteskapet til Kamran virket å være en dans på roser på tv-skjermen og i sosiale medier, kom imidlertid Montazami med en oppsiktsvekkende avsløring om ekteskapet i 2019.

I programmet «Svenske Hollywoodfruer - i fokus» innrømmet Montazami at hun og ektemannen hadde vært utro mot hverandre.

- Vi fortalte det begge to for kanskje et halvt år siden. Nå har vi liksom sluppet på alt. Kamran sa «skjedde det noe med han?», og jeg sa «ja, det gjorde det», fortalte Montazami i tv-programmet, og fortsatte:

- Jeg var forelsket i Kamran, men jeg tenkte at «ja, dette var kanskje noe interessant».

I et intervju med Hänt i fjor fortalte realitystjernen at det trolig aldri kommer til å skje utroskap i forholdet igjen.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg kjempestygg som ung

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer