Raymond Røskeland og Sidney Lunde:

- Kjørte over ringen med gravemaskin

TV-profilen avslører brudd med kjæresten etter «Farmen»-sirkuset.

BLE SAMBOERE: Raymond Røskeland og Sidney Lunde flyttet sammen i fjor. I tillegg ligger også et giftemål i kortene for paret. Foto: Privat
BLE SAMBOERE: Raymond Røskeland og Sidney Lunde flyttet sammen i fjor. I tillegg ligger også et giftemål i kortene for paret. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Høsten 2020 ble TV-seerne kjent med anleggsarbeideren Raymond Røskeland (38) i TV 2-programmet «Farmen». Røskeland måtte forlate gården etter sleggekonkurransen mot Daniel Viem Årdal, og hjemme ventet kjæresten Sidney Lunde (33), også kjent som «Rallarfrue».

Paret har tidligere lettet på sløret overfor Se og Hør om forholdet. Senest i fjor vinter, der de to avslørte at skulle bli samboere.

Nå, over ett år senere, røper Røskeland og Lunde at forholdet ikke bare har vært en dans på roser av den grunn.

Overrasket de fleste

Det var ikke bare Raymond Røskeland som fikk et kjent fjes i forbindelse med «Farmen». Røskeland var nemlig kjapt ut med å vise frem kjæresten sin, og etter det gjorde de to flere intervjuer sammen - som gjorde at også Sidney ofte ble gjenkjent og stoppet av folk på gaten.

- Det mest overraskende var vel at folk interesserte seg for oss, sier hun til Se og Hør i dag, før Røskeland legger til:

- Det har vel å gjøre med at vi ikke er helt A4, noe jeg er glad for. Hadde alle vært like hadde verden vært et kjedelig sted å leve.

38-åringen forklarer at de aller fleste av de andre «Farmen»-deltakerne i 2020 lot seg sjokkere litt da de traff hans rødhårede flamme for første gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer