Raymond Røskeland og Sidney Lunde:

- Kjørte over ringen med gravemaskin

TV-profilen avslører brudd med kjæresten etter «Farmen»-sirkuset.

BLE SAMBOERE: Raymond Røskeland og Sidney Lunde flyttet sammen i fjor. I tillegg ligger også et giftemål i kortene for paret. Foto: Privat
BLE SAMBOERE: Raymond Røskeland og Sidney Lunde flyttet sammen i fjor. I tillegg ligger også et giftemål i kortene for paret. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Høsten 2020 ble TV-seerne kjent med anleggsarbeideren Raymond Røskeland (38) i TV 2-programmet «Farmen». Røskeland måtte forlate gården etter sleggekonkurransen mot Daniel Viem Årdal, og hjemme ventet kjæresten Sidney Lunde (33), også kjent som «Rallarfrue».

Paret har tidligere lettet på sløret overfor Se og Hør om forholdet. Senest i fjor vinter, der de to avslørte at skulle bli samboere.

Nå, over ett år senere, røper Røskeland og Lunde at forholdet ikke bare har vært en dans på roser av den grunn.

«RALLARFRUE»: Sidney Lundes blogg, der hun blogget om livet som «Farmen»-frua til Raymond Røskeland, tok helt av. Det har hun fått både positive og negative reaksjoner på. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Overrasket de fleste

Det var ikke bare Raymond Røskeland som fikk et kjent fjes i forbindelse med «Farmen». Røskeland var nemlig kjapt ut med å vise frem kjæresten sin, og etter det gjorde de to flere intervjuer sammen - som gjorde at også Sidney ofte ble gjenkjent og stoppet av folk på gaten.

- Det mest overraskende var vel at folk interesserte seg for oss, sier hun til Se og Hør i dag, før Røskeland legger til:

- Det har vel å gjøre med at vi ikke er helt A4, noe jeg er glad for. Hadde alle vært like hadde verden vært et kjedelig sted å leve.

38-åringen forklarer at de aller fleste av de andre «Farmen»-deltakerne i 2020 lot seg sjokkere litt da de traff hans rødhårede flamme for første gang.

2020-GJENGEN: Det var disse som kjempet mot hverandre i «Farmen» for drøyt to år siden. Vant gjorde Per Gunvald Haugen, som kom inn som utfordrer og dermed ikke er med på dette bildet. Foto: Espen Solli / TV 2
2020-GJENGEN: Det var disse som kjempet mot hverandre i «Farmen» for drøyt to år siden. Vant gjorde Per Gunvald Haugen, som kom inn som utfordrer og dermed ikke er med på dette bildet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

For:

- Alle var sikre på at jeg var sammen med en skikkelig gårdskjerring. Sidney var på hotellet vårt etter vi hadde spilt inn finaleprogrammet, for hun hadde vært hos moren sin. Da fikk hun møte alle deltakerne. Det var absolutt ingen som kunne fatte og begripe at jeg var sammen med én som henne, som sminker seg og sånn, sier han med et smil.

FILLERS: Etter at kjæresten Raymond Røskeland var med på «Farmen», var det flere som la merke til Sidney Lunde og utseendet hennes. Her forteller hun hva hun har gjort og hvor mye det har kostet. Video: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Han fortsetter:

- Vi er rake motsetninger, og det synes folk sikkert er gøy òg.

Berg og dalbane

- Så hvordan traff dere hverandre, egentlig?

- Det var på 7-Eleven midt på natten. Jeg var dritings og hun var edru. Sidney skulle hjem med toget til Hamar, men det rakk hun aldri.

- Det angrer du vel ikke på, Sidney?

- Nei, absolutt ikke. Dette var i 2015, og jeg er jo fortsatt her i Bergen.

Men selv om stemningen i heimen per nå er god som gull, betyr ikke det at forholdet har vært harmonisk hele veien. Langt derifra.

TURBULENT FORHOLD: Sidney Lunde og Raymond Røskeland legger ikke skjul på at det ofte går en kule varmt mellom dem. Foto: Privat
TURBULENT FORHOLD: Sidney Lunde og Raymond Røskeland legger ikke skjul på at det ofte går en kule varmt mellom dem. Foto: Privat Vis mer

- Det har jo gått en kule varmt noen ganger, sånt opplever vel de fleste som er i forhold. Men det har gått seg til hver gang, så det har ikke vært noe stort problem, bedyrer eks-«Farmen»-deltakeren, som mener TV-eventyret med tiden har styrket båndet mellom dem.

AVSLØRER: Victoria Tolaas, kjent fra «Norges tøffeste» og «71 grader nord team», forteller nå at hun kunne dukket opp i populært program. Video: Rød Løper, Celina Morken / TV 2 / NRK. Reporter: Henriette Eilertsen / Thea Hope Vis mer

- Ja, det tror jeg. Man kan jo si det sånn at «Farmen» gjorde at man fikk mer oppmerksomhet, også fra kvinner. Når jeg ikke byttet ut Sidney med alle de alternativene som var tilgjengelig da, betyr det bare at jeg aldri kommer til å bytte henne ut heller.

- Hvor lenge vi har vært sammen? Altså, vi møttes i 2015, men hvor mange ganger det har blitt slutt før vi har blitt sammen igjen, det er sannelig ikke godt å vite. Det har vært litt av og på, medgir han.

Flere brudd

Men selv om forholdet til tider har vært turbulent, påpeker Røskeland at de ikke har hatt noen «skikkelig krise» seg imellom. Og selv om de i perioder har gått hver til sitt, understreker han at den siste tiden har vært mer harmonisk enn på lenge.

SYK: Mens Shabana Rehman var å se i tvekamp på TV i «Farmen Kjendis» i vinter, var det en helt annen kamp hun måtte stå i på privaten. Nå åpner hun opp om sykdommen som har tatt over livet hennes. Video: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

- Det handler vel om at begge er like sta og ikke vil gi seg, legger Sidney Lunde til.

I likhet med mange andre par, har de to også opplevd at coronapandemien har satt en stopper for noen av planene deres:

- Bryllup har vi foreløpig lagt helt på is, forteller den 38 år gamle annleggsarbeideren, og legger til at de derfor ikke har satt noen bryllupsdato.

«FARMEN KJENDIS»: Innspillingen av «Farmen kjendis» 2023 er i gang, og vi har tatt en prat med flere av deltakerne. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- Forlovelsesringen er flat

- Men dere har forlovet dere sånn skikkelig?

- Tja, det er et godt spørsmål. Men jo, vi forlovet oss for mange år siden, men den forlovelsen har blitt brutt et par ganger også da. Vi får vel gjøre det skikkelig en dag. Kjøpe nye ringer også, for min er borte, innrømmer Røskeland.

- Du har ikke ringen din lenger?

- Nei, jeg kjørte over forlovelsesringen med en gravemaskin en dag jeg var forbannet.

KRANGEL: Niklas Silseth Baarli forteller om hva som var den verste opplevelsen på «Farmen kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

- Seriøst?

- Ja, jeg kjørte over den. Så den er flat. Og så gravde jeg den godt ned etterpå, så den er borte for godt, sier Eks-«Farmen»-deltakeren og ler.

Og selv om «Farmen» er et godt tilbakelagt kapittel for 38-åringen, har han imidlertid ikke helt har gitt opp drømmen om mer TV - kanskje også sammen med kjæresten.

- Vi har tenkt tanken på at det ville vært gøy å være med i «Sommerhytta», men det hadde vel ikke Norges befolkning tålt, tror jeg - om jeg og Sidney skulle bygget noe sammen. Begge er nevenyttige, men vi ville kanskje blitt litt hund og katt, humrer han.

LES OGSÅ: - Skal aldri gifte meg igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer