Kjørte ned kvinne - stakk fra ulykkesstedet

Millionærarvingen og hennes kjæreste smadret kvinnens ben...

KJØRTE NED KVINNE: Paris Hilton og hennes kjæreste Cy Waits skal ha kjørt ned en kvinne onsdag natt. Foto: All Over Press
KJØRTE NED KVINNE: Paris Hilton og hennes kjæreste Cy Waits skal ha kjørt ned en kvinne onsdag natt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Paris Hilton (29) og hennes kjæreste Cy Waits var involvert i en bilulykke onsdag natt i Hollywood, melder Radar Online.

En kvinnelig paparazzi-fotograf fikk mye mer enn et par gode bilder da hun onsdag var på jakt etter jetsetteren. Hun fikk nemlig et smadret ben også.

- Det var noe av det mest skremmende jeg har vært med på. Alt jeg kunne se var at bilen fortsatt var i gang, og rullet videre, mens det var over meg. Alt jeg kan tenke på nå er den bilen som kommer mot meg, sier paparazzien Carol til avisen.


Fotografen ble hurtig kjørt til sykehuset, og Cy Waits ble meldt til politiet. Ifølge danske BT skrev Paris dette på sin Twitter-profil etter ulykken:

- En deilig kveld med venner og familie ble ødelagt av aggressive paparazzier. De er bokstavelig talt sinnsyke!


Selv om kvinnen innrømmer at sammenstøtet med Paris Hiltons bil var skremmende, og at hun kan ha fått permanente skader, så viser hun sympati for millionærarvingen og hennes kjæreste. Hun tar og med på seg litt av skylden.

- Jeg tror det var begges feil, og jeg har dårlig samvittighet. Det var et uhell, sier fotografen.

Carol har enda ikke blitt kontakten av Hilton eller Waits angående ulykken,.

Ingen arrestasjoner ble gjort i forbindelse med bilulykken. Cy Waits ble anholdt av politiet en kort periode, men ble senere løslatt. Han må imidlertid møte i retten på et senere tidspunkt, melder RadarOnline.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nektet innreise i Japan