Kjørte inn i tre og lyktestolpe

- Han lurte døden.

DRAMATISK ULYKKE: Rowan Atkinson måtte krabbe ut av vraket etter han krasjet en av sine sportsbiler i Storbritannia torsdag kveld. Foto: All Over Press
DRAMATISK ULYKKE: Rowan Atkinson måtte krabbe ut av vraket etter han krasjet en av sine sportsbiler i Storbritannia torsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den populære skuespilleren Rowan Atkinson (56) - kjent både som TV-karakterene «Mr. Bean» og «Sorte Orm» - hadde englevakt da han i torsdag krasjet sin McLaren F1 Supercar inn i et tre og en lyktestolpe i 20.30-tiden norsk tid.

Atkinson krabbet selv ut av bilvraket, men ble hjelpeløst vitne til at bilen tok fyr.

Film- og TV-stjernen ble tatt hånd om av tilfeldige forbipasserende til politiet kom til stedet nær byen Haddon i Cambridgeshire.

Senere ble Atkinson kjørt til sykehus for å få en behandling for en skade han hadde pådratt seg i skulderen, ifølge Daily Mirror.

- Han lurte døden. Han er heldig som er i live, sier et øyenvitne til avisen.

Dette er andre gang Atkinson krasjer den samme sportsbilen. I 1999 skal han ha ødelagt bilens front, da han kjørte inn i en annen bil bakfra.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg svevde mellom liv og død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer