Kjørte inn i siden på kvinnelig bilist

En måned etter at hun ble tatt for fyllekjøring, havnet TV-stjernen Amanda Bynes i bil-trøbbel på ny.

KJØRTE INN I BILEN TIL ANNEN KVINNE: Amanda Bynes skal ifølge Radaronline.com ha fortsatt å kjløre etter at hun skrapte opp siden på bilen til en annen kvinne fredag. Her er hun fotografert bak rattet ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press
KJØRTE INN I BILEN TIL ANNEN KVINNE: Amanda Bynes skal ifølge Radaronline.com ha fortsatt å kjløre etter at hun skrapte opp siden på bilen til en annen kvinne fredag. Her er hun fotografert bak rattet ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-stjernen Amanda Bynes (26) - kjent fra TVNorge-serien «What I Like About You» - ble i april arrestert for å ha kjørt i påvirket tilstand.

Nå har skuespilleren igjen havnet i trøbbel, etter at hun kjørte inn i siden på bilen til en kvinnelig bilist fredag.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Ifølge Radaronline.com skal Bynes ha kjørt videre, mens det sjokkerte offeret ringte nødnummeret 911 og fulgte etter skuespilleren.

Kort tid etterpå, skal de to kvinnene og politiet ha stoppet på en bensinstasjon for å inspisere skadene, men etter kort tid fikk Bynes kjøre videre, uten å mått bli med til politistasjonen for andre gang på en måned.

Bynes skal ha forklart at hun kjørte videre, fordi hun ikke var klar over at hun hadde vært nær noen andre biler.

- Det var ingen personskader og kun mindre skader på bilene. Det var heller ikke noen tegn på at hun var påvirket, da hun kjørte, sier en talsmann for politiet i Los Angeles, Gregory Baek, til Radaronline.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dro på fest etter fyllekjøringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer