Kjørt vekk i ambulanse etter bilkrasj

- Bilen smalt inn i oss i høy fart, sier Petter Pilgaards kjæreste.

MØTTES I PARADISE: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen møtte hverandre under fjorårets innspilling av realityserien «Paradise Hotel», der Petter deltok og Mari jobbet som stylist. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
MØTTES I PARADISE: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen møtte hverandre under fjorårets innspilling av realityserien «Paradise Hotel», der Petter deltok og Mari jobbet som stylist. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Kjæresten til fjorårets «Paradise Hotel»-vinner Petter Pilgaard (30), Mari Haugersveen, fikk en dramatisk avslutning på første del av sin påskeferie, da hun sent tirsdag kveld ble innblandet i en dramatisk bilulykke.

Mari - som jobber som Triana Iglesias' stylist på «Paradise Hotel»- var på vei hjem fra Beitostølen med en venninne, da en hund plutselig krysset veibanen ved Høvik rundt klokken 22.

- Da bilen foran oss stoppet for hunden, unngikk vi å krasje, fordi vi holdt ganske lav fart. Men bilen som kom bak oss, bremset ikke før det var for sent. Den smalt inn i oss i høy fart, sier Mari til Seher.no onsdag.

Nakkesmerter
Bilen som krasjet inn i jentenes Skoda stasjonsvogn - en Volkswagen Golf - ble ifølge Mari totalvrak.

Etter ulykken tok det kort tid før både politi og ambulansepersonell var på stedet. Både Mari og venninnen ble fraktet til sykehus, etter at de merket smerter i nakken. Men de er nå begge ute igjen fra sykehuset.

- Jeg har fortsatt store smerter i nakken i dag, men håper at det skal gå over. Jeg er jo glad for at det ikke gikk mye verre. Det at vi kjørte en stor bil og brukte sikkerhetsbelte er nok grunnen.

Ikke redd
Men Mari hevder hun ikke har blitt redd for å sette seg inn i en bil igjen.

- Jeg var nok litt i sjokk etter ulykken, alt gikk utrolig fort. Men jeg har ikke problemer med å sette meg i en bil igjen. Jeg håper at jeg kan dra opp til Kvitfjell i påsken, slik jeg hadde planlagt, selv om jeg ikke får lov til å stå på ski av legen, sier hun til Seher.no.

Operasjonsleder Ola Kløvjan ved Asker og Bærum politidistrikt sier til Seher.no at det ikke har kommet noen meldlinger om andre personskader etter kjedekollisjonen på E18 tirsdag.

Det er heller ikke kjent hva som har hendt med hunden som krysset veibanen.

- Hunden var det så vidt vi vet ingen som greide å få tak i. Vi får håpe at dette ikke skjer igjen, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!    

LES OGSÅ: - Gjør comeback for damas skyld