MÅTTE PÅ SYKEHUS: Dag Otto Lauritzen brakk to ribbein da han skulle prøve seg på en BMX-bane i Nederland. Foto: Hege Bakken Riise/Nrk
MÅTTE PÅ SYKEHUS: Dag Otto Lauritzen brakk to ribbein da han skulle prøve seg på en BMX-bane i Nederland. Foto: Hege Bakken Riise/NrkVis mer

Kjørt til sykehus

- Det tok litt tid før jeg merket hvor alvorlig det var.

SEHER.NO: Den tidligere proffsyklisten og "Mesternes mester"-vinneren Dag Otto Lauritzen (52) har opplevd mye suksess langs landeveien, men da han nylig prøvde seg i en BMX-løype, endte dagen med en tur til sykehuset.

- Jeg falt stygt og brakk et par ribbein. Det tok litt tid før jeg merket hvor alvorlig det var og jeg reiste meg opp og syklet videre. Med det gjorde jo veldig vondt. Jeg er jo tross alt over 50 år, men trodde visst jeg var 20 i den løypa, sier han til Se og Hør.
Lauritzen var ifølge bladet i Nederland for å spille inn deler av et nytt TV-program kalt "På hjul med Dag Otto",  da ulykken skjedde. Programmet skal ledes av tidligere "Skal vi danse"-general Kristian Ødegård (35).

Dag Otto sier til Se og Hør at han kom fra ulykken uten varige mèn.

- Jeg tåler en støy og er oppe og går igjen. Syklister er ikke pingler vet du. Nå er jeg klar og gleder meg til å være med på mitt 20. "Tour de France", sier han til bladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: OL-håp brakk ryggen