Kjørt til sykehus i ambulanse

- Jeg vet ikke hva som feiler meg, sier tidligere stortingspolitiker Jan Simonsen.

TIL SYKEHUS: Den tidligere stortingspolitikeren Jan Simonsen måtte fredag kjøres til sykehus i ambulanse etter at han fikk akutte smerter i mageregionen. Foto: SCANPIX
TIL SYKEHUS: Den tidligere stortingspolitikeren Jan Simonsen måtte fredag kjøres til sykehus i ambulanse etter at han fikk akutte smerter i mageregionen. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere stortingspolitikeren Jan Simonsen (58) måtte fredag kjøres til sykehus i ambulanse etter at han fikk akutte smerter i mageregionen.

Simonsen - som fortsatt er innlagt på sykehuset - sier til Seher.no at smertene kom overraskende.

- Det kom brått. Jeg var på besøk hos en venninne, da jeg plutselig fikk veldig vondt i mageregionen. Hun ringte etter ambulanse og nå ligger jeg her.

- Jeg vet ennå ikke hva som feiler meg, men jeg er ved godt mot. Forholdene her på Ahus er veldig bra og jeg får god pleie, sier Simonsen.

Den aktive 58-åringen måtte i 2006 opereres på Ullevål sykehus etter å ha hatt et hjerteinfarkt.

Han hevder sykehusinnleggelsen denne gangen har gått langt lettere.

- Jeg går på diett og har abstinenser fordi jeg ikke får drikke kaffe. Men bortsett fra det har jeg det etter forholdene fint. Jeg føler meg på trygg på at uansett hva legene finner ut, så lar det seg behandle, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Fjeset mitt er ødelagt