Ailo Gaup og Anne Rimmen:

Kjøpte villa til 20 millioner

Nå er de i mål på hjemmebane – etter å ha sikret seg drømmebolig i Oslo.

FORNØYDE MED FLYTTING: Anne Rimmen og Ailo Gaup har sikret seg en perle på Oslo vest. Paret måtte, etter det Se og Hør erfarer, ut med over 20 millioner kroner. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FORNØYDE MED FLYTTING: Anne Rimmen og Ailo Gaup har sikret seg en perle på Oslo vest. Paret måtte, etter det Se og Hør erfarer, ut med over 20 millioner kroner. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Den tidligere NRK-profilen Anne Rimmen (36) og motocross-stjernen Ailo Gaup (39) flytter fra sin treetasjes rekkehusleilighet på Sagene i Oslo, med sønnen Ebbe (2).

I SALG NÅ: Les mer i ukens Se og Hør!
I SALG NÅ: Les mer i ukens Se og Hør! Vis mer

Etter det Se og Hør erfarer, har paret kjøpt seg en romslig funkisvilla med 1,3 mål tomt på Oslo vest.

Prislappen på det nye hjemmet deres skal ha vært litt over 20 millioner kroner, to millioner kroner over prisantydningen på 18 millioner kroner.

Ifølge salgsprospektet på Finn.no, er bruttoarealet 344 kvadratmeter. Den idyllisk beliggende eneboligen har fem soverom, tre bad, romslig terrasse og tre garasjer.

Huset ble bygget i 1935 og er omkranset av gressplen. I hagen er det lekestue, noe Ebbe helt sikkert vil sette pris på.

Saken fortsetter nedenfor.

IDYLLISK: Den nye eneboligen til Anne Rimmen og kjæresten Ailo Gaup ligger på Tåsen i Oslo. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
IDYLLISK: Den nye eneboligen til Anne Rimmen og kjæresten Ailo Gaup ligger på Tåsen i Oslo. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Sammen i ti år

Det var gjennom jobben i NRK at Anne Rimmen fant den store kjærligheten. Sportsankeret intervjuet Ailo første gang i 2008.

Etter deres andre møte sendte hun en melding til sjefen, og fortalte at hun hadde fått følelser for intervjuobjektet.

- Jeg var veldig ærlig med sjefen min med én gang, og sendte mail om at jeg var forelsket i en idrettsutøver. «Jeg vet det ikke passer seg, men sånn er det», sa Rimmen til Det Nye den gang.

Den vakre 36-åringen har imidlertid understreket at hun ikke sjekket opp kjæresten i arbeidstiden.

- Jeg sjekket han ikke opp på jobben, og det vet også sjefen min. Han ble informert med en gang det oppsto varme følelser mellom oss, presiserte Rimmen overfor [mag] i 2008.

Nå har de vært kjærester i snart ti år.

Saken fortsetter nedenfor.

STØDIG PAR: Ailo Gaup og Anne Rimmen falt som fluer for hverandre for snart ti år siden. Foto: NTB scanpix
STØDIG PAR: Ailo Gaup og Anne Rimmen falt som fluer for hverandre for snart ti år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

TV-profilen har tidligere gitt uttrykk for at hun håper kjæresten skal fri.

- Jeg har skikkelig lyst til å gifte meg. Og det har jeg sagt klart ifra om, uttalte hun i et intervju med magasinet HENNE for noen år siden.

I forfjor byttet Anne Rimmen arbeidsplass og jobber nå for TVNorge, der hun blant annet har vært programleder i «Mandagsklubben».

Saken fortsetter nedenfor.

FRYKTET NAKKEBRUDD: Anne Rimmen forteller om ektemannen Ailo Gaups nylige ulykke hvor han skadet nakken. Video: God Kveld Norge. Vis mer

Ny hverdag

Det var i januar 2016 at Rimmen røpet at hun og samboeren ventet sitt første barn sammen. Sønnen Ebbe kom til verden i juli samme året.

I ei intervju med KK i fjor la ikke NRK-profilen skjul på at livet har endret seg drastisk etter at hun ble mamma.

- Prioriteringene blir annerledes. Men det synes jeg er helt greit. Jeg har alltid sagt at om jeg blir mamma, så skal barnet gå foran alt, sa hun i intervjuet.

Hun oppsummerte videre sin første tid som mor på denne måten:

- Det er alt på en gang. Det er superkoselig og fryktelig slitsomt. Jeg er ærlig på at det er kjempeslitsomt. Jeg glemmer ting og må skrive ned alt for å klare å huske. Så er det verdt det likevel, han er jo så nydelig. Han er frisk, han er blid … om jeg sover dårlig, det er helt greit. Først og fremst er jeg takknemlig for at alt er gått så bra, sa hun til ukebladet.

Paret har ikke besvart Se og Hørs henvendelse i forbindelse med boligkjøpet.

LES OGSÅ: Nå er han fembarnspappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer