Aksel Hennie:

Kjøpte villa for kjempesum

Skuespilleren har kjøpt eiendom på Nordstrand i Oslo.

NY BOLIG: Aksel Hennie flytter på seg. Foto: Lise Åserud / NTB
NY BOLIG: Aksel Hennie flytter på seg. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Aksel Hennie (46) har sikret seg en svær eiendom på Nordstrand i Oslo, skriver E24. Han betalte 27,25 millioner kroner for Villa Solfeng, rett under prisantydning på 27,5 millioner.

Villaen er 357 kvadratmeter stor og inneholder hele fem soverom, flere stuer og bad, skriver nettstedet. Tomta er tilsammen 1,8 mål.

Det er et fasjonabelt strøk Hennie nå bosetter seg i. Man må ut med minst 20 millioner kroner for å sikre seg en av eiendommene i området, ifølge E24.

Hennie selv har foreløpig ikke uttalt seg om kjøpet, men kunne fredag feire 46 år på planeten. Skuespilleren er kjent for å verne svært godt om privatlivet, og kommer neppe til å ha noen såkalt «housetour» med det første.

At han og familien kommer til å nyte godt av plassen å boltre seg på, er likevel nærliggende å tro.

Han giftet seg med kona Karoline Hegbom i 2019, og sammen har de to små barn. Han har også ei datter fra et tidligere forhold.

Hennie hadde nylig premiere av filmen «I onde dager» hvor han spiller mot Noomi Rapace. Han dukket opp uten kona på den røde løperen, og hadde følgende å si om det:

PREMIERE: Aksel Hennie spiller én av to hovedroller i den nye norske spillefilmen «I Onde Dager». Onsdag hadde filmen premiere. Video: Celina Morken Vis mer

Skuespillerkarrieren hans har mildt sagt vært suksessrik, og 46-åringen har dukket opp i flere Hollywood-produksjoner. I tillegg er han medeier av produksjonsselskapet Einar Film og Fortellinger AS, som i fjor dro inn 93,9 millioner kroner, ifølge E24.

LES OGSÅ: Snakker ut om de ekstreme forvandlingene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer