Jennie Sofie og Tarjei Svalastog:

- Kjøpte uten å vite at vi kjøpte den

Jennie Sofie og Tarjei Svalastog blir samboere i nykjøpt bolig i 2022.

FLYTTER SAMMEN: Jennie Sofie Lie Pickl og Tarjei Svalastog røper at de skal flytte sammen. Foto: Privat
FLYTTER SAMMEN: Jennie Sofie Lie Pickl og Tarjei Svalastog røper at de skal flytte sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at det hadde florert romanserykter en god stund, kunne influenser Jennie Sofie Lie Pickl (20) og proffdanser Tarjei Svalastog (23) i november i fjor bekrefte at de hadde blitt kjærester.

Da Se og Hør tok en prat med Pickl forrige måned kunne hun fortelle at de hadde vært på visning på en leilighet. Det virket imidlertid ikke som at de hadde planer om å kjøpe bolig med det første:

- Jeg tenkte egentlig at jeg skulle bo hjemme en stund til, men planen er jo at vi innen noen år skal bo sammen - avhengig av hva som dukker opp, forklarte hun da.

Nå kan det imidlertid se ut som at den perfekte leiligheten dukket opp ganske raskt.

FLYTTER: Både Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad pakker flytteeskene etter jul. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

- Gøy, men trist

I en video på Pickls YouTube-kanal kunne hun nemlig røpe gladnyheten.

- Vi har kjøpt leilighet!

Hun la videre til at de har sett på leiligheter både i Oslo og på Nesodden, hvor hun selv er fra, og endte opp med å kjøpe på Nesodden.

Det var VG som omtalte leilighetskjøpet først.

- Vi kjøpte uten å vite at vi kjøpte den, ler 20-åringen, hvorpå kjæresten forklarer at de tapte en budrunde, men at selgeren valgte å selge til de likevel.

- Vi blir da samboere i 2022. Jeg synes det er gøy, men også litt trist for jeg vil egentlig ikke flytte hjemmefra, sier Pickl avslutningsvis.

Det har foreløpig ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med Jennie Sofie.

I denne ukens «Sofa» avslører Aleksander Sæterstøl flytteplaner ovenfor Martine Lunde. Video: TV 2 Vis mer

- Helt annen tilværelse

Da Se og Hør snakket med inluenseren i november fortalte hun at hun aldri hadde bodd med en kjæreste før, men at hun tror det kommer til å bli veldig fint.

- Det er noe jeg ser frem til. Samtidig har vi bare vært sammen i litt over ett år og vil bevare datingperioden en liten stund til.

- Men det blir et nytt kapittel og jeg gleder meg, det blir en helt annen tilværelse. Og så tror jeg det åpner mange dører å ha et eget sted, for nå bor jeg hjemme.

Paret var allerede da godt forberedt på et samboerskap og hadde allerede fordelt arbeidsoppgavene seg imellom.

«SKAL VI DANSE»: Siri Avlesen-Østli forklarer hvorfor hun nå ikke bor sammen med mannen og barna. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer

- Jeg skal lage mat så skal Tarjei vaske klær, og så ser jeg for meg at jeg kommer til å være litt mer nøye med å sette på plass skoene og så videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer