Kjøpte tre rådyre biler

Han omtales som turbo-kapitalist - og liker biler med turbo også. Petter Stordalen har kjøpt biler for over åtte millioner - på ett år!

Stor bil: Nærmere 5 millioner brukte Stordalen på denne doningen - en Mercedes SLR McLaren. Foto: Henning Jensen
Stor bil: Nærmere 5 millioner brukte Stordalen på denne doningen - en Mercedes SLR McLaren. Foto: Henning Jensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vroom vroom!


Petter Stordalen (43) elsker dyre biler, og har en forkjærlighet for Mercedes. I løpet av ett år har han kjøpt tre luksusbiler. Prislappen er imponerende 8,5 millioner kroner.


Kjøpefesten begynte i fjor vår da han punget ut nesten fem millioner kroner på en Mercedes SLR McLaren. Fartsuhyret er en av Norges aller dyreste biler og har 626 hester og en toppfart på 334 kilometer i timen.


Nylig kjøpte hotellkongen en robust firehjulstrekker. Han skal ha gitt ca. 1,6 millioner kroner for en Mercedes ML 500 -  perfekt for påskefjellet.


Hans siste utskeielse er en Mercedes CLS 55 AMG. Luksusbilen koster med det rette utstyret to millioner kroner. Da får han også en rå og lekker kjøremaskin. Bilen omtales som en luksuscoupé med voldsomt fraspark.


Men Porsgrunnsgutten har råd til herligheten. I følge Kapital er han god for tre milliarder kroner. Så da så...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer