FORRETNINGSMANN: Skeidar-arving Martin Andresen kan mer enn å spille fotball. Nå har selskapet til Brann-kapteinen akkurat kjøpt en tomt av en av de mest profilerte Lillestrøm-investorene. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
FORRETNINGSMANN: Skeidar-arving Martin Andresen kan mer enn å spille fotball. Nå har selskapet til Brann-kapteinen akkurat kjøpt en tomt av en av de mest profilerte Lillestrøm-investorene. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Kjøpte tomt av fienden

Martin Andresen kjøpte en industritomt i Skedsmo. Nå kan flere av de 15 millionene fra Brann-kapteinen havne i Lillestrøm SK.

Møbelarvingen Martin Andresen, kapteinen på Norge og Brann, er kjent for sin nese for gode forretninger. Nå har fotballspilleren akkurat cashet ut 15,2 millioner for en industritomt på Skedsmokorset ved Lillestrøm. Selger var LSK-investor og dekkbaron Tommy Shariff - norsk-pakistaner som har slått seg opp på salg av bildekk, og som i sin tid fikk  sitt fornavn etter LSK-legenden "Tommy" Lund.

Det er formelt familieselskapet "Birkelunden", hvor Andresen har en betydelig aksjepost, som har kjøpt tomten, skriver Romerikes Blad idag.

Shariff avviser ikke at han vil bruke noen av pengene fra tomtesalget til nye investeringer i LSK.
Dekkbaronen bedyrer at dette er en seriøs forreting gjort mellom to seriøse aktører i markedet, men kan likevel ikke dy seg for å fleipe litt:
- Det er jo svært morsomt at kapteinen for det laget som kjemper med LSK om seriegull investerer i fienden. Meldingen min tilbake er; sammen skal vi ta gull, Martin ! ler Sharif.